free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προβάδισμα με +4 ο ΠΑΟ Ρουφ!

Εύκολο απόγευμα για την «Αούστρια»  αφού επικράτησε με 3-0 στην έδρα της, με αντίπαλο τον Φωστήρα Ηλιούπολης και κατάφερε με αυτή τη νίκη αλλά και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του παιχνιδιού ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0, να βρεθεί λίγο πιο ψηλά στο πίνακα της βαθμολογίας (31 βαθμοί) και στο +4 από τη 2η  Ηλιούπολη που ακολουθεί με 27 βαθμούς.

 

 

 

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ έπαιξε με το μυαλό στη νίκη, έχοντας στις «αποσκευές» του τη χθεσινή ισοπαλία της Ηλιούπολης και με σύμμαχο τον κόσμο του προσπάθησε να ανταποκριθεί σε αυτή την μεγάλη ευκαιρία.
Πράγματι η νίκη αυτή ήρθε και ξεκίνησε νωρίς με το 1-0 στο 18΄όπου ο Βεναρδος κάνοντας συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή βρήκε στόχο τα δίχτυα του Γιανουτσου, το 2-0 στο 39΄ με τον Ρουπι να σκοράρει από κοντά μέσα στη μικρή περιοχή και το 3-0 στο 79΄ από τον Τετεη πάλι με σουτ μέσα στη μικρή περιοχή. Ο τερματοφύλακας Κουνάδης δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σε αυτό το ματς και η «Αούστρια» πέτυχε τη βαθμολογική «ανάσα» που ήθελε.

 

 

 

Διαιτησία:  Μαρανος Θ., Λιαμποτης Μ., Αναστασοπουλος-Τσιγγελης Α.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουναδης, Βεναρδος, Τομπουλιδης, Ανδρικος, Σωτηριαδης, Τυρπος (81΄Παλατσιος), Τεττεη, Ψαρρας (61΄Μπενα), Δανασης (77΄Μπανιας), Ρουπι, Επιτροπακης (83΄Γαλανης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Γιανουτσος, Τριανταφυλλακος (67΄ Ζωης), Ασωνιτης, Τσαπικουνης, Βαμβακερης, Πιαπας (51΄Veneti, 86΄Μυλερ)), Τσαπουρας, Καραγιαννης, Γιαννειος, Παπαευθυμιου, Φατσεας (86΄Μιζιος).

Related posts

Γιώργος Τσίρος (Χολαργός): “Η ομάδα θα είναι μέσα στην τριάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-0

abola10

Μηλιάς: «Το 0-0 μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος