free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αθανασόπουλος: «Με την ίδια φιλοσοφία θα πορευτούμε και του χρόνου!»

Για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Περιστερίου Θόδωρος Αθανασόπουλος.

 

 

 

 

 

Τις εξαίσιες εμφανίσεις της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνεχίζει ακάθεκτη η Θύελλα Περιστερίου,.

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρά την ήττα που γνώρισε από την Κορωνίδα στο χορταστικό 5-4 για ακόμη μία φορά παρουσίασε πολλές αρετές κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, με τους ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της να αναδεικνύουν πτυχές της ποιότητάς τους.

Γεγονός, το οποίο χαροποιεί τον τεχνικό Θόδωρο Αθανασόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό της επόμενης περιόδου:

«Είμαστε με διαφορά η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο σύνολο της Γ’ Κατηγορίας.

ΘΗ άποψή μου είναι ότι απέναντι στην Κορωνίδα ήμασταν τρομερά άτυχοι, αφού θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε κερδίσει  το παιχνίδι, αφού εκτός από τα τέσσερα τέρματα που πετύχαμε, δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών  Με την ομάδα μα σαν βγάζει φωτιές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει δέκα γκολ . Όσον αφορά τη αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας χωρίς κανένα άγχος, ώστε να τελειώσουμε όμορφα την φετινή σεζόν.

Αναφορικά με  την επόμενη χρονιά ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας σκέψεις. Θα πορευτούμε με την ίδια φιλοσοφία αι την επόμενη χρονιά Οι πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούμε. Έχουμε διαπιστώσει τα κενά μας, τα οποία επικεντρώνοντια κυρίως στην ανασταλτική μα λειτουργία .Θα κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες το καλοκαίρι, με στόχο να παρουσιαστούμε άκρως ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν

 

 

 

Related posts

Δηλώσεις Προπονητή Νίκης Γαλατσίου Γιώργου Κουφοπουλου

Ρένος Γιαμπουράς

Μανωλάς: «Μας περιμένει σκληρή δουλειά»

Kώστας Παλαιολόγος

Χλοψιούδης: «Μόνο νίκη με ΑΕ Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος