free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ανάρτηση της Θύελλας Ραφήνας για την επιτυχία των Νέων που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό

Με τα γκολ του Νίκου Μπαμπαλή στο 12′ και του Ορέστη Χρήστου στο 44′, οι Νέοι «Λιγνιτωρύχοι» επικράτησαν με 2-1 του Αχαρναϊκού και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο  για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2017-2018.

Αναμενόμενη η εικόνα του παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές του Θ.Βιάδη να αγωνίζονται με υπομονή και να βρίσκονται κυρίως σε αμυντικό ρόλο, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Αχαρναϊκός με τα 80 γκολ σε 21 παιχνίδια δεν θα συγχωρούσε το παραμικρό λάθος.

Ο Αχαρναϊκός που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, εγκλωβίστηκε από την καλοστημένη και αμυντική λειτουργία για σεμινάριο της Θύελλας και άργησε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Κεφαλωνίτη.

Ο Θοδωρής Βαλλιάνος μείωσε σε 2-1 στο 74′ «βάζοντας» φωτιά στο ματς για τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα, που βρήκε τους «Λιγνιτωρύχους» να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Εξαιρετικό το κλίμα και στις εξέδρες από τους φίλους των δύο ομάδων.

Στον μεγάλο τελικό η Θύελλα Ραφήνας θα αντιμετωπίσει την Ατλαντίδα που επικράτησε του Ολυμπιακού Αγ.Στεφάνου επίσης με 2-1.

Related posts

Η Selfie των παικτών της Παλαιόχωρας μετά τη νίκη επί του Ηρόδοτου

Abola Team 3

Καθοριστικός ο Κατσικοκέρης στην άνοδο του Εργοτέλη

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Το Σάββατο (19/3) Καραβάς – Πανελευσινιακός

Abola Team