free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Υπερπρωταθλητής ο Αμπελακιακός

Η ομάδα της Σαλαμίνας κατέκτησε τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή ΕΠΣΠ επικρατώντας με 4-2 του Ατρομήτου Πειραιά στο Σχιστό.

 

 

 

 

 

Ο Αμπελακιακός αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής Πειραιά, κερδίζοντας στον Σχιστό τον Ατρόμητο Πειραιά με 4-2 σε  ένα εξαιρετικό παιχνίδι,  πλούσιο σε  φάσεις και από τις δύο ομάδες.

 

 

Το παιχνίδι διεξήχθη  μπροστά σε 400 φιλάθλους που πάντως στο τελευταίο  20λεπτο  έγινε κάτω από καταρακτώδη βροχή.

Η ομάδα της Σαλαμίνας ήταν καλύτερη στην μεγάλη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στον Ατρόμητο που το πάλεψε, κι είχε  κι αυτός  ορισμένες κλασικές ευκαιρίες.

 Ο Αμπελακιακός άνοιξε το σκορ στο 19΄  με ωραία  ενέργεια και πλασέ του Ράμα, έπειτα από έξυπνη πάσα του Ράπτη στον κενό χώρο.

 

 Ωστόσο ένα λεπτό είχε προηγηθεί  μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο, ΄όταν ο Μητρόπουλος  γέμισε στην καρδιά της άμυνας του Αμπελακιακού, ο Δανασής πήρε  την κεφαλιά για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Καρνέζης και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό.

 Στο 35΄ ο Σελμανάι με ένα  συρτό σούτ μέσα από την  περιοχή, έπειτα από φάση διαρκείας πέτυχε το 2-0, για να λήξει έτσι το α΄ μέρος.

 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος στο 50΄ άγγιξε το γκολ όταν ο Μητρόπουλος με  ωραίο σούτ σημάδεψε την συμβολή τ ων δοκών του Καρνέζη, ενώ 4 λεπτά αργότερα οι Καμινιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λίτση.

 Το πέναλτι  εκτέλεσε ο Μητρόπουλος για να αποκρούσει ο Καρνέζης, όμως ο Μητρόπουλος πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

 Ο Αμπελακιακός στο 63΄  πέτυχε το 3-1, με τον Ράμα, ο οποίος πήρε την απόκρουσε σε διώξιμο του γκολκήπερ Παπαχρήστου, πρό του Ράπτη, με τον  Ράμα να πλασάρει από πλάγια θέση κι ενώ ο Παπαχρήστου ήταν εκτός θέσης.

 Ο Σταφσουλάι στο 83΄ έφυγε στην κόντρα για να πλασάρει τον Παπαχρήστου  γράφοντας το 4-1.

 Το τελικό 4-2  έγινε στο 89΄ με τον Κοντάκο να  σπρώχνει την μπάλα στα  άδεια δίχτυα, κι αφού  προηγήθηκε λάθος εκτίμηση του Καρνέζη, σε μιά μάλλον εύκολη φάση που την έκανε δύσκολη, όμως η βροχή που όπως είπαμε στα τελευταία λεπτά ήταν καταρακτώδη.

Πολύ καλή η διαιτησία  του Ηλία Σπάθα( Μουμπογιατζόγλου – Κορώνας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαχρήστου, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς,  Καρνέσης, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Παλάσιος, Δανασής,  Μητρόπουλος( 82΄ Αλφόνσο), Μπαλτζάκης(55΄ Κοντάκος).

 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέζης, Κουσουρής,  Λιάτος, Χαλούλος, Κοφσανίδης, Λίτσι,  Τσαγκάρης( 80΄ Ντεμα), Κοκλιώτης(86΄ Σγούρδας), Σελμανάι, ( 70΄ Σταφσουλάι),Ράμα, Ράπτης.

Related posts

Σκλάβος: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Δύσκολο παιχνίδι όπως όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εντυπωσιακό «πέρασμα» και δεύτερος ο Καραβάς

Nάσος Φακίδης