free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ν. Κουρμπανάς: «Ζητάμε συγγνώμη για το άσχημο αποτέλεσμα στον Εθνικό και συνεχίζουμε»

Άσχημο χαρακτήρισε το χθεσινό αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα, ο προπονητής του Εθνικού Πειραιά, Νίκος Κουρμπανάς.

 

Επεσήμανε πως η ομάδα του πρέπει να ανασυνταχθεί, καθώς υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος.

 

Αναλυτικότερα:

 

«Ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας. Μας έφερε πίσω αναφορικά με τη βαθμολογία. Η ομάδα είχε αρχή και τέλος, είχε υπομονή στο παιχνίδι. Δέχθηκε δυο γκολ από ψηλά, δε θα τα πω κρύα. Μπαίνουν αυτά τα γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία να μειώσουμε νωρίς. Το κάναμε στην επανάληψη. Δεχθήκαμε το τρίτο γκολ που εκεί μπορούμε να πούμε ότι είναι θέμα τύχης. Η μπάλα κόντραρε και έφυγε από τον τερματοφύλακα. Κάναμε τις αλλαγές, αλλάξαμε τον σχηματισμό, είχαμε την πρωτοβουλία, λογικό καθώς και ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα. Φτάσαμε στο γκολ. Κυνηγήσαμε την ισοφάριση μέχρι τέλος.

 

Είναι μια άσχημη κατάσταση για μας εδώ σήμερα, όμως από αύριο πρέπει να ηρεμήσουμε. Μια σοβαρή ομάδα πρέπει να ηρεμεί και να κοιτάζει τη συνέχεια. Υπάρχουν τρία ακόμα παιχνίδια, δυο στην έδρα μας. Δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα κερδίσεις, όμως θα δούμε τι μπορεί να κάνουμε. Απλά λέω ότι εμείς δεν βγάζουμε την κατάσταση εκτός, παρότι έχουμε δυο βαθμούς. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και η βαθμολογία αυτό λέει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

 

Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος και είναι φυσιολογικό. Αυτό που είπα στα παιδιά, είναι όταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα, θα έχεις και αυτά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να ζητήσεις συγνώμη και να συνεχίσεις. Προσπαθήσαμε, παίξαμε ορθολογικά, παίξαμε από τα άκρα. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο από τις πολλές καθυστερήσεις. Φυσιολογικό και αυτό. Όμως συνεχίζουμε. Είναι πρώτος γύρος ακόμα».

Related posts

Πήρε αναβολή η υπόθεση του Ηροδότου για τα συμβάντα στο ματς με Αστέρα Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Ο πίνακας των σκόρερ και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Χαραυγιακός: Το ευχαριστήριο μήνυμα σε Λιβάνιο και διαφημιζόμενους

Γιώργος Ανανίδας