free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Πρωταγωνιστές και στην Β’ Κατηγορία!»

Το στίγμα του για την επόμενη απαιτητική σεζόν, έδωσε ο Πρόεδρος του πρωταθλητή ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης.

 

 

 

Η εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας, βρήκε άπαντες στον ΠΟΨ να ονειρεύονται και να οραματίζονται μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει και στις ανώτερες κατηγορίες.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη. 

Ο κορυφαίος διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων», αφού επαίνεσε  όλους τους συντελεστές της φετινής ονειρικής σεζόν, στη συνέχεια έσπευσε να αναφερθεί στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, αλλά και του μέλλοντος γενικότερα.

 

«Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της φετινής  ονειρικής σεζόν. Ολοκληρώσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις μας και ήδη ξεκινάμε με την καλύτερη διάθεση τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Το περασμένο Σάββατο γιορτάσαμε με την ψυχή μας την εκπλήρωση της άμεσης επανόδου, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, . Κάτι το οποίο είχε αποτελέσει μεγάλο στοίχημα για την ομάδα μας στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Πετρίδη, για να προσθέσει:

 

«Πλέον όλη μας η σκέψη και η προσοχή έχει επικεντρωθεί στην επόμενη ημέρα του συλλόγου,. Ο ΠΟΨ έχει να επιδείξει στο παρελθόν πρωταγωνιστική παρουσία στην Α’ Κατηγορία και είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε όλες τις υγιείς βάσεις για τα επόμενα χρόνια,. Θεωρώ ότι ένα σημαντικό κομμάτι στην φετινή μας επιτυχία διαδραμάτισε το έντονα οικογενειακό κλίμα, αλλά και η άριστη οργάνωση, που χαρακτήριζε το σωματείο μας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η ομάδα μας δεν θα πρέπει ποτέ ξανά στην ιστορία της να ξαναπέσει στην Γ’ Κατηγορία.  Με σωστούς χειρισμούς και με 4-5 πολύ δυνατές προσθήκες, θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να υλοποιήσουμε μία εξαιρετική πορεία στην παραπάνω κατηγορία την επόμενη σεζόν»

 

  

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 4/3

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 28-29/1

Abola Newsroom

Δουγιέκος: «Ξεκάθαρος στόχος μας η τέταρτη θέση»

Kώστας Παλαιολόγος