free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Aπαιτούμε σεβασμό από τη διαιτησία» αναφέρει ο Ηρόδοτος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρόδοτος για τους βοηθούς της αναμέτρησης με τον Αήττητο Σπάτων!

 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο Ηρόδοτος για τους βοηθούς της αναμέτρησης με τον Αήττητο Σπάτων!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ θέλει να ευχαριστήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Αήττητο Σπάτων κ. Φωτιάδη για την άριστη διαιτησία που είχε, σε ένα τόσο δύσκολο ματς μπαράζ, σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον. Όμως, όσον αφορά τους επόπτες του αγώνα εδώ σίγουρα υπήρχε θέμα. Δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς χρόνια παίζουν σε αγώνες, παρ’όλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι ο κανονισμός του οφσάιντ διδάσκεται στα πρώτα μαθήματα. Και για ένα αξιολογημένο επόπτη ορισμένες φορές είναι και πολύ εύκολο να το αντιληφθεί ειδικά όταν είναι καταφανές. Δεν αναφερόμαστε μόνο για τη φάση του καθαρού αλλά ακυρωθέντος γκολ υπέρ μας αλλά και σε άλλες αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, ξεκάθαρες μεν αλλά τους ξέφυγαν δε. Και όλως τυχαίως πάντα εις βάρος μας. Για τις επόμενες τρείς αγωνιστικές απαιτούμε προσοχή και σεβασμό από τη διαιτησία γιατί θα κριθεί μια κατηγορία. Όσοι δεν μπορούν ή όσοι είναι ανίκανοι ας κάθονται σπίτια τους.

 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο γήπεδο και προσωπικά τον διοικητή του τμήματος Σπάτων κ. Λεβεντάκο Κώστα για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Ήταν όλα άψογα και πραγματικά τόσο η αποστολή της ομάδας μας όσο και οι φίλοι του Ηροδότου που παρευρέθηκαν στον αγώνα δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα.

 

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας, που σε ένα ακόμη αγώνα έδωσαν το παρών και ενίσχυσαν την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για την άνοδο. Όλοι γνωρίζουμε ότι δύναμη μας είναι η φωνή μας. Κάναμε μια ήττα, δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και προχωράμε στο επόμενο. Όλοι ξέρουμε ότι την Κυριακή σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι εκτός έδρας, παίρνοντας η ομάδα μας ένα θετικό αποτέλεσμα γίνομαστε διεκδικητές για την επάνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στη Football League.

Όλοι μαζί ΗΡΟΔΟΤΟΣ !!!!»

Related posts

Ανανέωσε με Σταύρο Τσορμπατζίδη το Λουτράκι

Abola Team 2

Τον Δημακάκο απέκτησε ο Ηλυσιακός

Abola Team 3

Τι αναφέρει το patrisnews.com για την διακοπή στο ματς Αστέρα Αμαλιάδας-Ηρόδοτος (ΦΩΤΟ)

Abola Team 2