free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Φέτος ένιωσα σαν να καθόμουν δέκα χρόνια στον πάγκο!»

Στις αυξημένες υποχρεώσεις της φετινής περιόδου, αλλά και στις προτεραιότητες της επόμενης σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

Έντονη και γεμάτη ιδιαιτερότητες ήταν για τον οικογένεια της Αγίας Ελεούσας η φετινή σεζόν η οποία φτάνει στο τέλος της.

 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος ήταν από τους άμεσους στυλοβάτες του φετινού εγχειρήματος, αφού ξέχωρα από τις όποιες προπονητικές του αρμοδιότητες, συνεισέφερε σε μία σειρά σημαντικών θεμάτων που αφρούσνα τη εν γένει λειτουργία του δημοφιλούς σωματείου, το οποίο στο ξεκίνημα της χρονιάς βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.

 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την ανακούφισή του για το γεγονός ότι η φετινή εξοντωτική σεζόν φτάνει στο τέλος της:

«Ειλικρινά αισθανόμαστε όλοι μας στην ομάδα μία απέραντη ανακούφιση για το γεγονός ότι η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της.

 

Φέτος ένιωσα σαν να καθόμουν δέκα χρόνια στον πάγκο, Πολλές και μαζεμένες οι ευθύνες, αφού ξέχωρα από το πόστο του προπονητή είχα αναλάβει την κύρια ευθύνη για τη διευθέτηση μιας σειράς ζητημάτων που αφορούν την εν γένει λειτουεργία του σωματείου. Τέλος καλό, όλα καλά όμως» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Γιαννόπουλου για να προσθέσει αναφερόμενος στην επόμενη απαιτητική σεζόν, που περιμένει την Αγία Ελεούσα:

 

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δίνουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας, ώστε αν δείξου τί αξίζουν,. Αλλά παράλληλα και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες,. Αυτό που προέχει, είναι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με επιτυχίες και στην συνέχεια να τα βάλουμε κάτω. Το δυστύχημα για την ομάδα είναι ότι λαμβάνω μηνύματα από την Δημοτική Αρχή ότι το γήπεδο που αποτελεί την φυσική μας έδρα, δεν θα είναι έτοιμο με το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν και θα χρειαστεί για ένα διάστημα να νιώσουμε και πάλι … τσιγγάνοι. Απαραίτητη προύπόθεση για τη εκπλήρωση των στόχων της επόμενης σεζόν είναι να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα, έπειτα από διάστημα 15 ετών»

 

Related posts

Τέλος εποχής Ηλία Ράμμου στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Γκοβερίνος: «Να γίνει ματς αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων»

Ζαμπούρας: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τα Ιλίσια 2004»