free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πίστη για τη νίκη και την ολική ανατροπή των δεδομένων στον Εθνικό – Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Κομβικής σημασίας είναι το προσεχές παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων για τον Εθνικό Πειραιά.

Κομβικής σημασίας είναι το προσεχές παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων για τον Εθνικό Πειραιά. Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν στο «κόλπο» της ανόδου.

 

Ο Νίκος Κουρμπανάς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Παυλάκη και Κωνσταντίνου, ενώ επιστρέφει ο Κατίδης.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής έχει ξεκινήσει και στον Εθνικό περιμένουν τη στήριξη των φιλάθλων τους.

 

Η ενημέρωση από την ομάδα:

 

«Με πίστη και θετική σκέψη για την νίκη που είναι μονόδρομος συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αήττητο Σπάτων στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου «Π. Σαλπέας».

 

Αυτή είναι η 4η έδρα που θα χρησιμοποιήσει κατά την τρέχουσα περίοδο ο Εθνικός ως “γηπεδούχος”, αλλά όπου και αν χρειαζόταν να αγωνισθεί και κάτω απο οιεσδήποτε συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο τους αγωνιστικό εαυτό. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο, ενώ οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα ριχτούν στην μάχη της Κυριακής με πάθος, υπομονή και πίστη για την νίκη καταθέτοντας ψυχή και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους στον αγωνιστικό χώρο.

 

Στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν την συμπαράσταση των πιστών οπαδών τους που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο του Κερατσινίου και που με την φωνή και τον παλμό τους θα δώσουν μια επιπλέον ώθηση έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πολυπόθητη νίκη.

 

Δύο απουσίες και μια επιστροφή θα έχει ο Νίκος Κουρμπανάς για τον αγώνα με τον Αήττητο. Πιο συγκεκριμένα θα λείψουν οι τραυματίες Παυλάκης και Κωνσταντίνου ενω επιστρέφει απο την τιμωρία λόγω καρτών ο Κατίδης.

 

Παράλληλα, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αήττητο,τα οποία διατίθενται ήδη από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Εθνικού, Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Πειραιάς / 210 – 4170439. Το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων είναι 11:00 – 19:00 εκτός Σαββάτου. Την Κυριακή η διάθεσή τους θα γίνεται απο τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Related posts

Προωθήθηκαν δύο στον Διαγόρα Ρόδου!

Abola Team 2

Ανανέωσε και ο Γιαννόπουλος στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Σε ξεχωριστές κερκίδες στο μεγάλο ντέρμπι της Ραφήνας οι οπαδοί της Θύελλας και της Τριγλίας

Abola Team 3