free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Πετύχαμε τον υψηλότερο στόχο πλην της ανόδου»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική φετινή πορεία της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

 

Την εκπληκτική φετινή της πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η Κηπούπολη στην αναμέτρησή της κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου. Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο επιβλήθηκε με 2-1, γεγονός το οοίο του επέτρεψε να εδραιωθεί στην τρίτη θέση του ομίλου με 62 πόντους κι ενώ απομένει μία «στροφή» για την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου»

 

Ο τεχψνικός ηγέτης Δημήτρη Φιλίππου στις δηλώσεις που παραχώρησε, είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από τη φετινή αξιομνημόνευτη πορεία της ομάδας του:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα όσα έχουμε πετύχει φέτος Με εξαίρεση την εκπλήρωση της ανόδου, την οποία δεν καταφέραμε να πετύχουμε, θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει πιάσει ταβάνι για φέτος με την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Θέλουμε να διατηρήσουμε μέχρι τέλους το ίδιο θετικό πρόσωπο και παράλληλα να θέσουμε από τώρα τις βάσεις για την επόμενη ημέρα.

 

Όσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Ζωγράφου, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και η νικη μας κρίνεται απόλυτα δίκαιη. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας Λέκκας βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ απέναντι  σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως και τον Άγιαξ Ταύρου για την διαφαινόμενη άνοδό του. 

 

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη»

Kώστας Παλαιολόγος

Χάνει όλη τη σεζόν ο Βλογιαννίτης στον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος