free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στο ματς Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος! (φωτο)

Άσχημες εικόνες εκτιλύχθηκαν στην ανάπαυλα του παιχνιδιού ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Ηρόδοτο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά.

Με το σφύριγμα του διαιτητή, υπήρξε ένταση και συμπλοκές ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, o Μανώλης Παπαματθαιάκης και ποδοσφαιριστές του Ηροδότου χτυπήθηκαν.

 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

 

Διάσειση έχει πάθει ο Φραγκουλάκης σύμφωνα με την ενημερωσή και έχει απώλεια μνήμης! Έχει πέσει πολύ ξύλο, έχουν χτυπηθεί σχεδόν όλοι παίκτες του Ηροδότου .Μωραϊτης, Κανδηλάκης, Καραγκιόζι έχουν εμφανή σημάδια.Όπως και ο Παπαματθαιάκης!

 

Οι άνθρωποι του Ηροδότου είναι στα αποδυτήρια και έχουν καλέσει ασθενοφόρο αλλά το έδιωξαν οι άνθρωποι του Αστέρα! Και έφτασε ασθενοφόρο από τον Πύργο! Ελλάδα 2018!

 

Ο κόσμος αποχωρήσε από το γήπεδο περίπου μία ώρα μετά τα θλιβερά επεισόδια. Άνθρωποι των δύο ομάδων βρίσκονται στα αποδύτηρια των διαιτητών. 

 

Το ασθενοφόρο έφτασε και πήρε τους Φραγκουλάκη, Μωραϊτη τον Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον Ξυδάκη από το τιμ του.

 

 

 

 

Παράλληλα, τραυματίστηκε και ο Κώστας Νταβάρης από πλευράς Αστέρα, ο οποίος, μάλιστα, μεταφέρθηκε με φορείο έξω από το γήπεδο.

 

Σύμφωνα με το capitano, στον Ηρόδοτο κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει τον Μιχάλη Φραγκουλάκη και τον Βαγγέλη Μωραΐτη για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

 

Οι δυο παίκτες αισθάνονται ζαλάδες και είναι από εκείνους που χτυπήθηκαν περισσότερο. Θα υποβληθούν, έτσι, σε εξετάσεις και θα τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, πάντως, είναι ακόμα σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει γίνει. Καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκαν δεκάδες άτομα.

 

Related posts

Έτοιμος για την Επισκοπή ο Ηρόδοτος

Abola Team 2

Τέλος από την ΑΕ Μυλοποτάμου ο Ψυχουντάκης

Abola Team 3

ΚΚΕ: «Να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα, η Γ’ Εθνική λειτουργεί σαν επαγγελματική κατηγορία»

Γιώργος Ανανίδας