free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά μας»

Στις πτυχές της επιτυχημένης πορείας αναφέρθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης,

 

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Βριλήσσια, χάρη στην νέα τους σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί τη Αρμενικής με 3-1.  

Μία επιτυχία, η οποία εδραίωσε το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων στην τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από το νέο επίτευγμα των ποδοσφαιριστών του και κυρίως την προσήλωσή τους σε όλα τα επίπεδα:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την εξασφάλιση της  παραμονής της. Φανήκαμε αρκετά προσηλωμένοι  μπήκαμε με διάθεση να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Το πλέον σημαντικό είναι ότι σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο, η οποία φτάνει στο τέλος της, είναι ότι διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα τη αγωνιστικότητά μας και αποδεικνύουμε ξεκάθαρα πλέον ότι η πορεία μας μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Απομένει ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση των φετινών επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, αυτό κόντρα στον Αττικό, όπου θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Όπως φυσικά και να μη χαλάσουμε την πολύ καλή εικόνα που έχουμε αδήσει ως ομάδα.

Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι οι νεαροί παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες μας δείχνουν αρκετά θετικά δείγματα γραφής, αφήνονταε υποσχέσεις για το μέλλον, Αναφέρομαι στον Κολωνέλλο, Ζυμπίδη, Τζέμαρη, Κουρή και Νικολά, που έοχυν ενταχθεί ιδανικά στο σύνολό μας και παρουσιάζουν πτυχές του ταλέντου τους».

 

 

 

 

 

Related posts

Στην «κορυφή» με «συγκάτοικο» τον Κένταυρο τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Ψαρρός: «Να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!»

Abola Newsroom

Η Νέα Σμύρνη συνέτριψε με 6-0 τον Γαλαξία

Abola Team