free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την Παρασκευή 18/5 θα βρεθούν στην ΕΠΟ Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος: Δύο συλλήψεις για την επίθεση στα μέλη του Ηροδότου!

Η υπόθεση για το ματς που διεκόπη λόγω επεισοδίων θα συζητηθεί στις 18 Μαΐου.

Tην Δευτέρα (14/5) το απόγευμα, το Πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Αστέρα Αμαλιάδας, τον Ηρόδοτο, αλλά επίσης κάλεσε και τους Παπαματθαιάκη (προπονητή) και Ξυδάκη (γυμναστή) των Κρητικών. 

 

Η υπόθεση θα συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή 18 Μαΐου.

 

Ο Αστέρας, προετοιμάζεται για να πάει στην υπόθεση, έχοντας ήδη ενημερώσει τις τελευταίες ώρες το νομικό του επιτελείο στην Αθήνα για τα ως τώρα υπάρχοντα δεδομένα.

 

Πηγή: iliaoikonomia

 

Όπως ενημέρωσε με δελτίο τύπου η ΕΛ.ΑΣ., προχώρησε στην σύλληψη δύο ανδρών που αναγνωρίστηκαν ως εκείνοι που χτύπησαν τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ του Ηροδότου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 44 ετών, διότι κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος Κρήτης, ο μεν 36χρονος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και με τα άκρα του τραυμάτισε δύο παίκτες και έναν αστυνομικό, ενώ ο δε 44χρονος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που τραυμάτισαν έναν παράγοντα και τρεις παίκτες.

 

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

Related posts

«Τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον ΟΦΗ

Ρένος Γιαμπουράς

Η Παλαιόχωρα 3-1 εκτός τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Η Παίκτρια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Εμμανουέλα Σφακιανάκη σήμερα στις 10.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου