free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλφοδήμος: «Κέρδος μας οι μικροί»

Στην σωστή αξιοποίηση των υποδομών αναφέρθηκε ο Διοικητικός Ηγέτης του ΑΟΝ Αργυρούπολης Παναγιώτης Καλφοδήμος.

 

 

 

 

 

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η αξιοποίηση παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες αποτελεί ικανή κι αναγκαία συνθήκη, ώστε ένας σύλλογος να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς σημαντικά προβλήματα και να έχει τη δυνατότητα να ατενίζει το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία.  

Την συγκεκριμένη τακτική ακολουθεί με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, 

Στην διάρκεια του φετινού «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας δόθηκε η ευκαιρία στους ιθύνοντες του σωματείου να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές υποδομές . Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι η ομάδα εξασφάλισε άνετα την παραμονή της στην Β’ Κατηγορία. 

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καλφοδήμος στάθηκε σε αρκετές περιπτώσεις νεαρώνταλαντούχων παικτών, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, δίνοντας το στίγμα του για τη «επόμενη ημέρα»

 

 

«Σημαντικό κέρδος στη διάρκεια της φετινής μας σεζόν ήταν οι μικροί και η αξιοποίηση των υποδομών. Αποτελεί ένας από τους σημαντικότερους στόχους για ένα ερασιτεχνικό σωματείο να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές μέσα από τα σπλάχνα του κι αυτή η παράμετρος συνιστά υγεία. Σε πολλά φετινά παιχνίδια πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονταια ό τις υποδομές μας, όπως οι Αντώνης Τριτσινιώτης, Ευτρυπίδης, Κλείτσικας, Γιάννης Ντελής, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τζώρτζης. Παίκτες με απαράμιλλο ταλέντο, οπι οποίοι αποκόμισα πειρίες που θα τους φανού πολύτιμες στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής. Επίσης, στην αανμέτρηση ε την Νέα Σμύρνη πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο μόλις 15χρονος Γαβρίλος Καλφοδήμος, που κάλυψε με επιτυχία τη θέση του δεξιού εξτρ΄μ και μάλιστα με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας»

 

 

 

 

 

Related posts

Α. Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Έχει παρθεί μια λάθος απόφαση

Τάσος Ζαφειρίου

Ανανέωσαν οι Τσούκας και Παπακουνάδης με την Αλσούπολη

Ψύλλιας: «Όλοι οι παίκτες μας θέλουν να παραμείνουν!»