free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Μαυρίκο το Δάσος Χαϊδαρίου

Την συνεργασία τους με τον επιτυχημένο προπονητή επέκτειναν οι «πρασινοκίτρινοι» και για την επόμενη σεζόν.

 

 

 

 

 

  

 

Οριστικά και αμετάκλητα, με τον Δημήτρη Μαυρίκο στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί το Δάσος Χαϊδαρίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  

Η διοίκηση των «πρασινοκιτρίνων» επιβράβευσε τον έμπειρο προπονητή με την επέκτασης της επιτυχημένης συνεργασίας τους. Με την πλευρά του έμπειρου τεχνικού να εξαργυρώνει με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη στήριξη των κορυφαίων στελεχών του σωματείου τν δυτικών προαστίων 

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα, ο Δημήτρης Μαυρίκος έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Δάσος Χαϊδαρίου. Η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάσαμε στα περισσότερα φετινά παιχνίδια, ακολουθώντας πιστά το μοντέλο αξιοποίησης ταλεντούχων παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουεμ στο ίδιο μοτίβο και την επόμενη σεζόν.

 

Ξεκάθαρος στόχος αμς είναι να ενισχυθούμε με ορισμένους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ, το οποίο έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να επιδιώξουμε μία ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν, προσβλέποντας σε μία θέση στην πρώτη τετράδα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καπράλος: «Δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Kώστας Παλαιολόγος

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αθήνας

abola10

Τέλος ο Γουδέλης από τον Άτταλο

Kώστας Παλαιολόγος