free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός!»

Στον τρόπο προσέγγισης όλων των αγώνωμν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς

 

 

 

 

Την εξαιρετική του κούρσα στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής, χάρη στη σπουδαία του νίκη επί του Αστέρα Χαίδαρίου με 2-1.

 

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων κατάφερε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της αναμέτρησης σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο κι έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου, ο οποίος έχει θέσει τους ίδιους στόχους.Ο τεχνικός ηγέτης Παναγιώτης Πρασσάς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από το νέο επίτευγμα των παικτών του:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπαόυ, όπως ίναι ο Αστέρας Χαϊδαρίου. Το έργο μας ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και έγινε δυσκολότερο, λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα τέρματα με τους Πανάκη και Γκίνη στα 25 πρώτα λεπτά και να πάρουμε νωρίς – νωρίςι ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Στο δεύτερο μέρος οι αντίπαλοί μας μείωσαν το σκορ, αλλά με άριστη διαχείριση καταφέραμε να κρατήσουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Πλέον από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι είναι και τελικός και με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουμε την καθορισιτκή συνέχεια, ώστε να φτάσουμε στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου, που έχουμε θέσει».

 

 

Related posts

Θύμα τροφικής δηλητηρίασης ο Τσιάκαλος

Kώστας Παλαιολόγος

Πρασσάς: «Απομένει ακόμη ένα μόλις βήμα!»

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκε οπαδός του ΑΟ Κωφών

Abola Team 3