free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη»

Στην αξία του «διπλού» επί του Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης

 

 

 

Το πρώτο πολύ σημαντικό όσο και αποφασιστικό βήμα απ’ όσα χρειάζονται για την εκπλήρωση τους στόχου της παραμονής στον πρώτο ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας πέτυχε ο Άης Πετρούπολης χάρη στη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί του ισχυρού Παλαιού Φαλήρου με 1-0.

 

Μία επιτυχία η οποία ήρθε με πολύ κόπο και τη ζητούσε όσο τίποτε άλλο η ιστορική και δημοφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων μετά τα όσα είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες και την εξοντωτική ποινή που της είχε επιβληθεί. 

Ο τεχνικός Σήφης Βενάκης στι δηλώσεις που παραχώρησε, επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την αυταπάρνηση που έδειξαν, αλλά και την πολύ σημαντική τους επιτυχία, δίνοντας παράλληλα το στίγμα για την καθοριστική συνέχεια:

 

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν έχουμε περιθώρια για πανηγυρισμούς Έχουμε ακόμη εννιά τελικούς μπορστά μας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έγινε ένα κλειστό ματς,  δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες ο δυνατός αέρας κι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε.

Θα ήθελα να δώσω επίσης πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Γαζή για την εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει και του εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια

 

 

Related posts

«Φουλάρουν» για ενίσχυση στον Άρη Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Ο προπονητής του Ήφαιστου Περιστερίου Λευτέρης Αλεξάκης

Τάσος Ζαφειρίου

Τσαβαλιάς: «Είμαστε οικογένεια!»

Kώστας Παλαιολόγος