free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φουλάρουν» για ενίσχυση στον Άρη Πετρούπολης

Το ενδεχόμενο ουσιαστικής ενίσχυσης εξετάζουν στον Άρη Πετρούπολης με τον τεχνικό Σήφη Βενάκη να «ξεψαχνίζει» τις επιλογές του 

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Άρη Πετρούπολης αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης.

Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ιθύνοντες των «βυσσινί» εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τρεις τουλάχιστον αξιόλογες περιπτώσεις παικτών, σε θέσεις όπου η ομάδα έχει παρουσιάσει κάποιες αδυναμίες, ώστε να μπορέσει να φανεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» ο Άρης Πετρούπολης στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης, η οποία θα είναι και η τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το 2018.

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο ματς έχει μία ιδιαιτερότητα, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες εντός ολίγων εβδομάδων, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου και σίγουρα ο τεχνικός Σήφης Βενάκης προβλέπεται να έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει πολλά στοιχεία όσον αφορά την αντίπαλό του

 

 

Related posts

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1-0

abola10

Γιώργος Ζαφειράτος (Ήφαιστος Περιστερίου): “Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με νέους παίκτες”

Τάσος Ζαφειρίου

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10