free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Στο δίκτυο των σχολών του Παναθηναϊκού η ακαδημία του Κώστα Ταράση

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσαν από τον Παναθηναϊκό τη συνεργασία των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας με την ακαδημία του Κώστα Ταράση.

 

Χωρίς αμφιβολία η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Κώστα Ταράση είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα! Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι πλέον η ακαδημία εντάχθηκε και επίσημα στις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού! Δεν είναι και λίγο, λοιπόν, να βρίσκεσαι στην οικογένεια μίας τόσο μεγάλης ομάδας και το κυριότερο, σε ένα δίκτυο ακαδημιών που έχει βγάλει τόσους και τόσους σπουδαίους παίκτες στο παρελθόν και συνεχίζει φυσικά ακόμα και τώρα να βγάζει ταλέντα.

Τα παραπάνω δείχνουν την άρτια δουλειά που γίνεται από τον Κώστα Ταράση και το εξειδικευμένο τεχνικό τιμ που προπονεί τους μικρούς “άσους”.

Το “ΑBOLA” βρέθηκε στις σχολές του Κώστα Ταράση που λειτουργούν μέσα στο χώρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στην Καλλιθέα και πολύ σύντομα θα υπάρξει και εκτενέστερο ρεπορτάζ από αυτή τη σημαντική συνεργασία.

 

Ακολουθεί και η ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού:

“Καλωσορίζουμε την ένταξη στο σύστημα των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού την ακαδημία του Κώστα Ταράση που λειτουργεί μέσα στο χώρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στην Καλλιθέα.

Η ακαδημία λειτουργεί με τμήματα από 4 έως 14 ετών και πέραν του Κώστα Ταράση (κατόχου διπλώματος UEFA A), τα παιδιά προπονούν οι Νίκος Πετρόπουλος (UEFA A), Σωτήρης Βροντίσης (UEFA C). Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972986939, 6977435514″.

Related posts

Ο Παναγιώτης Ζάχος και ο Ζήσης Δημαρέλης στην προπονητική ομάδα των Ακαδημιών της Ελευθερούπολης

Ρένος Γιαμπουράς

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο 16χρονος Σπύρος Σμιγάδης

Abola Team 2

Πρωταθλητές οι Νέοι του Βύζαντα