free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Να διορθώσουμε ό,τι δεν πήγε καλά φέτος!»

To στίγμα του για την επόμενη ημέρα του συλλόγου έδωσε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης.

 

 

 

 

Μία από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του ήταν για τον Γ.Σ. Αργυρούπολης, αυτή, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες

 

 

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων τερμάτισε στην ένατη θέση με συγκομιδή 38 πόντων, αποδίδοντας αρκετά κάτω των πραγματικών του δυνατοτήτων στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Λεβέντης δεν κρύβεται πίσω από τις … λέξεις και με δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για την επόμενη ημέρα, προσβλέποντας η ομάδα του να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη.

:

 

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουμε τν προγραμματισμό μας για την επομενη περίοδο. Την χρονιά που τελείωσε, πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει . Γεγονός το οποίο μας έχει προβληματίσει όλους. Αυτό, που προέχει, είναι να κάτσουμε όλοι μας με ψυχραιμία και σύνεση να δούμε τί ακριβώς έχει φταίξει και κυρίως τί μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και την ερχόμενη σεζόν. Θέλουμε να διορθώσουμε ό,τι δεν πήγε καλά φέτος»

 

 

 

Related posts

Ασταμάτητος και στην Ερυθραία ο Φωστήρας!

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχές του Ηρακλείου σε Τσούκη

Abola Team

Καταλήγει σε Διαμάντη ο ΑΟ Χαϊδαρίου