free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Α. Παλτόγλου: Ομάδα ανταγωνιστική το Αιγάλεω με μικρό μέσο όρο ηλικίας-Προπονητής ο Βασιλειάδης-Όποιος θέλει ας έρθει να αναλάβει

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα τύπου του γηπέδου “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” η συνέντευξη τύπου όπου παραχώρησε ο διοικητικός ηγέτης του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

 

Συγκεριμένα, το παρών έδωσαν από τη διοίκηση ο γενικός γραμματέας της ομάδας Μέρτογλου Βασίλη, ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Τιρτιράκης, ο κ. Γιάννης Παλτόγλου και ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Αποστολίδης.

 

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.20, με τον Χρήστο Αποστολίδη να ξεκινάει με τα εξής:

 

Ο λόγος τη συνάντησης είναι ότι θέλετε να μάθετε νέα γύρω από την ομάδα.Για πρώτη φορά η οικογένεια του Παλτόγλου θα μιλήσει πολλά θεματα που αφορούν το σύλλογο και θα απαντήσει στα ερωτηματά σας.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος και κύριος χρηματοδότης του συλλόγου, Άρης Παλτόγλου, αναφερόμενος τόνισε:

 

”Παιδιά εγώ πολιτικός δεν είμαι ούτε έχω μαθει να μιλάω ούτε και να… μασάω τα λόγια μου. Ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια και πήραμε μια ομάδα χωρις ακαδημιες, χωρις ρουχιασμό σε μια άθλια κατάσταση. Βλεπω την ομάδα από 8 χρονών, Είμαι μόνο Αιγάλεω και δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτα. Λεφτά έχω όχι όμως και χρόνο για να σκορπάω. Όλα τα θέματα της ομάδας τα έτρεχα εγώ και όσοι ερχόντουσαν, εκτός από μερικά παιδιά, δεν βοηθούσαν. Προσπαθούσα κάθε φορά για το καλύτερο. Την ομάδα την βρήκαμε με πέντε παιδιά, δώσαμε εμφαση στις ακαδημίες με αποτέλεσμα να έχει 180 αθλητές στις υποδομές. Πέρυσι έγιναν φοβερά λάθη, έφυγαν αρκετά λεφτα και τα λάθη τα περισσότερα τα έκανα εγώ.

 

Βλέπω μια κριτική όμως. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Η στοχευμένη όμως κριτική δεν είναι και δεν ξέρω τι θα πρέπει να γίνει. Εγώ έχω κουραστεί και συνεχίζω για να μην διαλυθεί ο σύλλογος και να βρεθεί στην κατάσταση που την βρήκαμε. Δημοτικές εκλογές έρχονται όμως εμένα δεν θα με δείτε να κατεβαίνω υποψήφιος. Στην ουσία έχω κουραστεί, έχουν φύγει πολλά λεφτά. Έχουμε συζητήσει για τη νέα χρονια. Δεν θα πάμε σε βαρύγδουπα ονοματα τη νέα σεζόν, θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο με μικρό μέσο όρο ηλικίας με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και μια ομάδα που θα έχει… μέταλλο που θα πονούν όσοι αγωνίζονται για τη… φανέλα. Δεν είναι πρωταρχικός στόχος η άνοδος, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοι. Όποιoς θέλει να πάρει την ομάδα, να εμφανιστεί και να έρθει εδώ κοντά μας. Να μπει μπροστά και εγώ θα του δινω λεφτά. Εαν δεν θέλει να την πάρει κανείς και κάνουν κριτική να το βουλώσουν όλοι. Εφόσον υπάρχει κάτι αξιόλογο θα το συζητήσουμε”.

 

Ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω αποκάλυψε ότι ο Λευτέρης Βασιλειάδης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, ενώ ο κ. Τιρτιράκης ανέφερε ότι κεντρική ιδέα της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βασίζεται στο νεανικό στοιχείο και θα παλεύει κάθε ματς ξεχωριστά.

 

Ο κ. Αποστολίδης με τη σειρά του αναφερόμενος στο σχεδιασμό υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, με εξαίρεση τους παίκτες που έχει εισηγηθεί ο κ. Βασιλειάδης να παραμείνουν στο σύλλογο και οκτώ παίκτες από τα τμήματα υποδομής που θα επανδρώσουν την α’ ομάδα.

Related posts

Πρόστιμα και προσωρινή στάση πληρωμών στην Θήβα

Abola Team 2

Οι διαιτητές 20ης, 21ης 24ης & 28ης αγωνιστικής και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Παρελθόν ο Γούλας από τον Ιάλυσο

Ρένος Γιαμπουράς