free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κληρώνει» για Σταμπουλίδη στον Μικρασιατικό

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον Μικρασιατικό το τοπίο αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό Κώστα Σταμπουλίδη.

 

 

 

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων στον Μικρασιατικό.

Η μεταβατική εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο, που βρήκε την ομάδα της Καισαριανής να εξασφαλίζει την πολυπόθητη παραμονή στην Α’ Κατηγορία πέρασε και πλέον αρχίζουν δειλά – δειλά όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν τις πρώτες τους σκέψεις για την επόμενη περίοδο.

Μία νέα χρονιά στην οποία άπαντες προβλέπουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία συγκριτικά με αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε, ώστε ο Μικρασιατικός να αποκτήσει εκ νέου υψηλές βλέψεις και στόφα πρωταθλητή.

Είναι πολύ πιθανό εντός της προσεχούς εβδομάδας η διοίκηση να συναντηθεί με τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Σταμπουλίδη, ώστε να συζητήσουν από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν

Προπονητικό δίτερμα με τα Σούρμενα επρόκειτο να δώσει ο Μικρασιατικός το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο των δοκιμών ποδοσφαιριστών, που γίνεται την δεδομένη εποχή.

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Θέλουμε τη δεύτερη θέση για τους εαυτούς μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε τέσσερα και οργανώνεται!

Abola Team

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1-1

abola10