free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Ζαμπέτα o Iπποκράτης!

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, προχώρησε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

 

 

Οριστικά με τον Κώστα Ζαμπέτα στη άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Ιπποκράτης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. 

Στην καθοριστική συνάντηση που είχε ο έμπειρος προπονητής με κορυφαία διοικητικά στελέχη του συλλόγου των δυτικών προαστίων διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας.Με άμεση συνέπεια οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. 

Με αφορμή την επέκταση της επιτυχημένης του συνεργασίας με την ομάδα των δυτικών συνοικιών, ο εορτάζων προπονητής τόνισε τα εξής: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε με τον Ιπποκράτη για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω το έργο μου. 

Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση, κοινή επιθυμία και τα βρήκαμε σε όλα. Πλέον ξεκινάμε να χαράξουμε τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ποιοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν στο ρόστερ και από εκεί κι έπειτα θα κοιτάξουμε σε ποιές θέσεις χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση, ώστε αν κινηθούμε ανάλογα » 

Φιλικό με τον γειτονικό Ήφαιστο Περιστερίου θα δώσει ο Ιπποκράτης το βράδυ της Τρίτης (9 μ.μ.)

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τελος ο Πανουσόπουλος Απο τον Βύρωνα

Abola Team 2

Συνέχισαν τις … υψηλές πτήσεις οι Ίωνες (3-0)

Abola Team

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom