free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει με Σταθόπουλο στο «τιμόνι» ο Γκυζιακός!

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον νεαρό κι απόλυτα επιτυχημένο προπονητή προχώρησαν οι «πορτοκαλί».

 

 

 

 

Οριστικά με τον Παντελή Σταθόπουλο στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Γκυζιακός και την επόμενη σεζόν.

 

Η διοίκηση των «πορτοκαλί» απέδειξε περίτρανα την απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον νεαρό προπονητή, ο οποίος με «όπλο» την τεχνογνωσία του, αλλά και την απίστευτη συνέπειά του για σκληρή δουλειά οδήγησε την ομάδα στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής στον τρίτο δύσκολο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Παντελή Σταθόπουλο, ο οποίος άφησε πολύ καλό έργο. Αποδεικνύουμε ως διοίκηση ότι στηρίζουμε το έργο των νεαρών προπονητών , αλλά κι ανθρώπων με το ήθος, τη δουλειά και τη συνέπεια του Παντελή Σταθόπουλου» αρκέστηκε να τονίσει ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Καββαδίας, συγχαίροντας τον νεαρό τεχνικό για την ποιότητα της δουλειάς του

 

 

Μαζικές ανανεώσεις

 

Με τον βασικό κορμό που ηγήθηκε στην φετινή προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής, θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν ο Γκυζιακός.

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου από το Γκύζι μετά από αστραπιαίες ενέργειες, έδωσαν τα χέρια με μία πλειάδα παικτών, που συγκρότησαν τη ραχοκοκαλιά της φετινής ομάδας.

 

Ο λόγος για τον αρχηγό Νάσο Καραμάνο, τον Κώστα Στούμπο, τον Αλέξη Μουζάι, τον Δημήτρη Καρίκη, τον Γιάννη Τσαρδά, τον Διονύση Σιορέ, οι οποίοι θα φιγουράρουν και την επόμενη σεζόν με την «πορτοκαλί» φανέλα.

 

Παράλληλα, την ίδια στιγμή εντείνονται οι επαφές για την απόκτηση ορισμένων ταλαντούχων παικτών, που βρίσκονται στο στόχαστρο.

 

 

 

 

 

Related posts

Πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο η ομάδα των Πετραλώνων, μετά το εκτός έδρας 0-0 με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Abola Team 3

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team