free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η αποστολή του Εθνικού για τον “τελικό” με Αστέρα Αμαλιάδας

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα του Εθνικού Πειραιά, έτοιμη πλέον να ριχτεί στην μάχη που θα καθορίσει την τελική έκβαση του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 17:00 ο Εθνικός καλείται να γράψει με χρυσά γράμματα την λαμπρότερη σελίδα των τελευταίων χρόνων στην μακρόχρονη και γεμάτη δυσκολίες ιστορία του. Η βαριά φανέλα του,το έμβλημά του, το momentum…όλα επιτάσσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τον φέρει πανάξια στην Football League.

Την Κυριακή στο «Γρ.Λαμπράκης» οι φίλαθλοι του Εθνικού με την σειρά τους,πάντα σε κόσμια πλαίσια και αποφεύγοντας τυχόν προκλήσεις,αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο και με την φωνή τους να δώσουν το δικό τους στίγμα με την δική τους μοναδική αύρα στον αγώνα εναντίον του Αστέρα Αμαλιάδας, ωθώντας την ομάδα μας στο ένα και μοναδικό αποτέλεσμα που χρειάζεται για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Νίκος Κουρμπανάς για την αναμέτρηση της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των «Ειδικών αγώνων» επέλεξε τους:

Βενέτη, Βουτσινά, Βλάχο, Γερόλυμο, Γκέσιο, Δωματά, Κατίδη, Κατσικοκέρη, Κρητικό, Κωνσταντίνου,Μάναλη, Micheel,, Παυλάκη, Πεχλιβανίδη, Ρομάνο,Σικαλιά, Στασινό και Τεγούση.

 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ρούσσης και Λεωνιδόπουλος καθώς και ο τραυματίας Μακρυγιάννης.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αύριο απο το ταμείο του γηπέδου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Related posts

Έκλεισε φιλικό την Παρασκευή με ΠΑΝΟΜ ο Ηρόδοτος!

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (21/1) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

ΕΠΟ: “Το παρακράτος χτύπησε και πάλι”

abola10