free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέρας Αμαλιάδας: «Η άνοδος μας αξίζει»

Ο Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε τον Εθνικό, την Κυριακή (27/5) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου και περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο.

 

Η ομάδα της Ηλείας, με ανακοίνωση της, πανηγυρίζει για την άνοδο στη Β’ Εθνική ενώ εκφράζει την εμπιστοσύνη της στα πειθαρχικά όργανα.

 

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει την άνοδο στη Football League. Μια άνοδος, η οποία θα επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες, καθώς σε πλήρη εφαρμογή των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας ανήκει δικαιωματικά στα επαγγελματικά σαλόνια» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

 

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στη Football League. Η ομάδα μας, με εννέα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη σε αυτή τη σειρά των αγώνων.

 

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει την άνοδο στη Football League. Μια άνοδος, η οποία θα επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες, καθώς σε πλήρη εφαρμογή των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας ανήκει δικαιωματικά στα επαγγελματικά σαλόνια.

 

Πολλά μπράβο στους τεράστιους παίκτες μας, πολλά μπράβο στην τεχνική μας ηγεσία. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα πέρασε ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα σε όλα τα παιχνίδια την αξία του, όντας από παιχνίδι σε παιχνίδι και καλύτερος, με αποκορύφωμα τα δυο εκτός έδρας νικηφόρα παιχνίδια μας, τα οποία μας κατατάσσουν αγωνιστικά και ηθικά, στη θέση της κορυφαίας ομάδας.

 

Μεγάλες προσωπικότητες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν ως ουδέτεροι τον Αστέρα Αμαλιάδας, ομολόγησαν την ανωτερότητα και την ποιότητα της ομάδας μας, συνεχάρησαν τους ιθύνοντες και παραδέχθηκαν ότι το σύνολο αυτό, η ομάδα αυτή, έχει θέση στη Football League και μόνο εκεί.

 

Ίσως τις επόμενες μέρες ειπωθούν πολλά από πολλές πλευρές. Όταν θα έρθει η ώρα θα αναλυθούν και από την πλευρά μας τα πάντα και θα αποδείξουμε ότι η θέση μας είναι στη Football League, η άνοδος είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρεται, αλλά κάτι το οποίο δικαιωματικά μας ανήκει.

 

Εκείνο που αυτή τη στιγμή έχει σημασία, είναι ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετράει σε πέντε παιχνίδια τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των πάντων».

Related posts

Πήρε Πυθαρούλη, ξεκινάει Δευτέρα 7/8 ο ΟΦΙ

Abola Team 2

Η πρόσληψη Μαυρομάτη στην Κηφισιά και οι απίστευτες συμπτώσεις!

Ρένος Γιαμπουράς

Αποχωρεί ο Περιάλης, μένει ο Πολυκρέτης στον Πανθηραϊκό…

Abola Team 3