free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου 4-2 τους Παλαίμαχους του Παννεμεατικού

Αξέχαστη θα μείνει η Κυριακή 27/5 για τους φίλους του ποδοσφαίρου και τους κατοίκους της Νεμέας, καθότι η πόλη υποδέχθηκε την ομάδα Παλαιμάχων του Πανιωνίου.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε μετά τα της υποδοχής οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου που προηγήθηκαν με 3-0 και 3-1 αλλά και 4-1 νίκησαν τους Παλαίμαχους του Παννεμεατικού με σκορ 4-2.

Τα γκολ των Νεοσμυρνιωτών πέτυχαν οι Μπ. Χάϊτας, Ναλιτζής, Μπέλλος από υπέροχη ασίστ του λίμα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και Ντασιακλής και τα γκολ της ομάδας της Νεμέας πέτυχαν οι Κουτσοδήμος, Ντόγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ποδοσφαιρική αυτή φιέστα στην Νεμέα για την οποία συνέβαλλε τα μέγιστα ο επί 20 έτη παράγοντας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Μιχάλης Δόνας που διαμένει στην όμορφη πόλη τιμήθηκαν ο γραμματέας των Παλαιμάχων του Ιστορικού-του Πανιωνίου Δημήτρης Χριστοδούλου, ο κόουτς Γιάννης Βλάχος, ο Γιώργος Δέδες, ο Δημήτρης Ναλιτζής, ο Αντώνης Μανίκας και η ομάδα Παλαιμάχων των Νεοσμυρνιωτών. Τιμήθηκε επίσης ο δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής ενώ έγινε η τελετή ενσωμάτωσης των ακαδημιών του Παννεμεατικού στις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Η σύνθεση των Παλαιμάχων του Πανιωνίου σε αυτό το ματς: Φακής(Μανίκας), Μπ. Χάϊτας, Καλαμάρας, Παπαδόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Χασιώτης, Σαϊπάς, Ναλιτζής, Λίμα, Ζυγούρης, Ναλιτζής, Μπέλλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Ντασιακλής, Αγγελόπουλος, Μπιτσικώκος, Γιάννακας, Δημήτρης Βλάχος, Δημητρίου.

Related posts

Συνεργασία της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS με την Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερών Συγκοινωνιών

Abola Team 3

Παρουσιάζεται 20/7 η νέα εμφάνιση της AΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ΑΤΗΕΝS

Abola Team 3

Με τους Παλαίμαχους του Κιάτου παίζουν την Κυριακή (22/4) οι Επίλεκτοι Φίλοι

Abola Team 3