free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σωκιανός πρόεδρος του Ηρόδοτου: «Αποχωρώ από την προεδρία αλλά παραμένω κοντά στην ομάδα»

Αποτελεί το πρόσωπο που έχει δώσει πολλά στον Ηρόδοτο τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας πανηγυρίσει μαζί του κατάκτηση του πρωταθλήματος, Κύπελλο ΕΠΣ Ηρακλείου και Κύπελλο Ερασιτεχνών.

 

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ομάδας, Στέλιο Σωκιανό, ο οποίος με δήλωση του εξέφρασε την πικρία του για το χθεσινό αποτέλεσμα με τον Αήττητο Σπάτων εκφράζοντας παράλληλα τη πίστη του στην ελληνική δικαιοσύνη για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

 

Παράλληλα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν δυο χρόνια.

 

Αναλυτικά, το σχόλιο του

 

«Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η πορεία του Ηροδότου είναι ονειρική, μαγική και ιστορική. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για την ομάδα αυτή. Χθες το γήπεδο ήταν κατάμεστο και πιστευω ότι τα παιδιά έκαναν μια φανταστική αρχή στο ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας, μετά ίσως έπαιξε ρόλο το άγος και η κούραση. Το σημαντικό είναι ότι η πορεία μας κρίνεται αξιέπαινη. Πετύχαμε κάτι που λίγοι μπορούν να το πετύχουν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Είμαστε στεναχωρημένοι όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα είτε είμαστε στην Γ’ Εθνική είτε στην Football League, έχοντας εμπιστοσύνη απόλυτη στην ελληνική δικαιοσύνη. Θέλω να είμαι κοντά στην ομάδα. Είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα παρέμενε για δυο χρόνια στην ομάδα, όσο διαρκεί η θητεία της διοίκησης και μετά θα αποχωρήσω. Δεν θα συνεχίσω να ηγούμαι αλλά θα βρίσκομαι κοντά στο σύλλογο»

Related posts

«Διαζύγιο» με τον Νταλαμπίρα

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στο ματς Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος! (φωτο)

Abola Team 2

Καλύκας: Στο ίδιο έργο θεατές…

Abola Team