free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρησε ο Ψύλλιας από την Ανθούπολη

Στην δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από το τιμόνι του συλλόγου των δυτικών προαστίων προχώρησε ο έμπειρος προπονητής.

 

 

 

Οριστικά παρελθόν από την άκρη του πάγκου της Ανθούπολης αποτελεί πλέον ο Θανάσης Ψύλλιας. 

Προσωπικοί λόγοι ώθησαν τον έμπειρο κι επιτυχημένο τεχνικό στην δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την άκρη του πάγκου του συλλόγου των δυτικών προαστίων. 

Ο Θανάσης Ψύλλιας, ο οποίος μπήκε μπροστά στα δύσκολα τον περασμένο Δεκέμβριο , όταν κι ανέλαβε την ομάδα τη Ανθούπολης όταν βρισκόταν κάτω από τη διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ κατάφερε να βάλει την σφραγίδα του και όχι μόνο να διατηρήσει την ομάδα στην Β’ Κατηγορία, αλλά να περάσει την δική του αγωνιστική ταυτότητα, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. 

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  ο Θανάσης Ψύλλας γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του: 

«Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια τους παίκτες του Α.Ο Ανθουπολης για αυτά που πέτυχαν την περίοδο που ειμασταν μαζί,επίσης να τους πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαστηκα με πολύ ποιοτικους χαρακτήρες και ποδοσφαιριστες. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ/Σ της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος με αγωνία και άγχος αλλά στο τέλος μας γέμισε χαρά η επίτευξη του στόχου. Τέλος θέλω να δηλώσω ότι προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω απ την ομάδα. Εύχομαι στον Α.Ο Ανθουπολης να πετύχει όλους τους στόχους που θα βάλει στο μέλλον.»

 

 

 

 

 

Related posts

Βάσος Κώστας (Άτταλος): “Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό”

abola10

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του ΠΟ Αγίου Θωμά Γουδί

admin

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Abola Team