free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σωκιανός στο athleticradio.gr: «Ο Ηρόδοτος δικαιώθηκε πλήρως»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ηροδότου και μίλησε στο athleticradio.gr ότι ξεκινάει αμέσως η δουλειά για να είναι η ομάδα πανέτοιμη στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αρχικά ο Στέλιος Σωκιανός, για την δικαίωση του Ηροδότου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας, είπε στο athleticradio.gr: «Όπως είχα πει έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ο Ηρόδοτος σήμερα δικαιώθηκε πλήρως. Αποδείξαμε για δεύτερη χρονιά ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στους αγώνες των play off εμείς και ο Αήττητος Σπάτων πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερες ομάδες χωρίς να θέλω να μειώσω τις άλλες δύο ομάδες. Κάναμε ένα υπέροχο ξεκίνημα επικρατώντας της Αμαλιάδας με 3-0, μετά πήραμε ένα εύκολο βαθμό στον Εθνικό, χάσαμε τον βασικό μας τερματοφύλακα και σε συνδυασμό με όσα έγιναν στην Αμαλιάδα οι ποδοσφαιριστές μας επηρεάστηκαν ψυχολογικά και ήρθαν αυτά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πλέον η ομάδα ανήκει στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών και θα πορευτούμε με την ίδια… συνταγή, δηλαδή με ελληνόπουλα και τη νέα σεζόν. Πέρυσι είχαμε 23 Έλληνες ποδοσφαιριστές φέτος 24 και γιατί όχι και του χρόνου να τους κάνουμε παραπάνω».

 

Όσον αφορά τη νέα χρονιά που θα βρει τον Ηρόδοτο στην Football League: «Τώρα θα τρέξουμε γρήγορα τα θέματα για να φτιάξουμε ΠΑΕ, έχουμε ήδη μιλήσει με δύο παράγοντες που δείχνουν ενδιαφέρον για την ομάδα και όλα θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και έγραφαν για την προσπάθεια του Ηροδότου».

Related posts

Δ. Κρητικός (Αντιπρόεδρος ΠΑΟ Ρουφ): “Καταφέραμε αυτό που θέλαμε, μια θέση κοντά στη κορυφή”

Abola Newsroom

Mε τετράδα παικτών ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Ασπρόπυργο!-Ανακοινώθηκαν και δύο επιστροφές

Abola Team 3

Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στο ματς Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος! (φωτο)

Abola Team 2