free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Βαδίζουμε σε πολύ σωστό δρόμο»

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τον τρόπο με τον οποίο κινείται η ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου ως προς το γενικότερο πλάνο της, εξέφρασε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την οργάνωση και το γενικότερο πλάνο πάνω στο οποίο εφαρμόζεται ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν του Ο Χαϊδαρίου παρουσιάστηκε ο Νίκος Παπαρούνης 

 

«Θεωρώ ότι βαδίζουμε σε πολύ σωστό δρόμο. Τ απάντα γίνονται βάσει συγκεκριένου σχεδίου και εξετάζουμε συγκεκριμένους στόχους σε θέσεις, όπου έχουμε απόλυη ανάγκη. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να έχουμε στο ρόστερ 12 έμπειρους, 12 μικρούς και τρεις ποιοτικούς τερματοφύλακες, ώστε να παρέχουμε «δίδυμα» σε κάθε θέση της ενδεκάδας και να μην χρειάζεται να προβαίνουμε σε αλχημείες μέσα στη σεζόν και διάφορα τρικ στην προσπα΄θεια να καλύψουεμ τα όποια κενά παρουσιαστούν. Στις προθέσει μας είναι να αποκτήσουμε τερματοφύλακα στόπερ, αριστερό μπακ ακι αριστερό χαφ, όπως φυσικά κι επιθετικό. Πάντα φυσικά  σε συνάρτηση με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ μας και κυρίως με αυτούς που θα παραμείνουν στην ομάδα»

 

 

 

Κοντά σε Παυλόπουλο

 

Με ταχύτατους ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟ Χαϊδαρίου

 

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Ππααρούνης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με την διοίκηση του Σωτήρη Παπαίωάννου και θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο, που έχουν χαράξει.

 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, ο φιλόδοξος σύλλογος των δυτικών προαστίων φέρεται να απέχει μία ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Παυλόπουλου από την Κύπρο Κορυδαλλού.

 

Ο 24χρονος επιθετικός προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, αφού με την ομάδα που πρωταγωνίστησε στον  δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά σημείωσε 13 τέρματά και ξεχωρίζει για την εκτελεστική του δεινότητα. Μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρξει νέο ραντεβού με τον νεαρό φορ, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα

 

 

 

Δυνατά φιλικά με αντιπάλους την Αγία Παρασκευή (6/6) ακι ΑΟ Ιλίου (8/6) θα δώσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου με την τεχνική ηγεσία να προβαίνει σε πολλές δοκιμές παικτών.

 

 

Related posts

Γκλεγκλές: “Κλώτσησε την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά ο Άρης Πετρούπολης”

Abola Team 3

Nίκη στις καθυστερήσεις για τον Ήφαιστο

abola10

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΓΣ Αργυρούπολης-Σούρμενα

Abola Team 3