free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κουφογιαννάκης: «Προέχει η διατήρηση του βασικού μας κορμού»

Τις προτεραιότητές του αναφορικά με την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, εξέφρασε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. 

 

 

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν στην Κοψαχείλα.

 

Η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε μία ονειρική σεζόν, στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, παρουσιάζοντας ένα πολύ συγκροτημένο κι ανταγωνιστικό σύνολο.

 

Γεγονός το οποίο την έφερε να διεκδικεί με πολύ σοβαρές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ μέχρι και  τις τελευταίες αγωνιστικές.

 

Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την αξιομνημόνευτη πορεία διαδραμάτισε ο Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

Ο τεχνικός καθοδηγητής, ο οποίος ενδέχεται εντός των ημερών να έχει το καθοριστικό ραντεβού με την διοίκηση αναφορικά με την υπόθεση παραμονής του στην άκρη του πάγκου, έδωσε το δικό του στίγμα, εκθειάζοντας το υπάρχον ρόστερ:

 

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Αυτό που προέχει για την ομάδα κυρίως την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η διατήρηση του βασικού μας κορμού. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες που συνέθεσαν την φετινή μα ςομάδα και την ώθησαν σε αυτή την εξαιρετική μας παρουσία. Η ομάδα μας έχει βάσεις και πάνω σ’ αυτές οφείλει να στηριχθεί και στο μέλλον» 

 

 

Related posts

Αγόρασε τον Μιλόβα η Αλσούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα Σμύρνη-Αγ. Ελεούσα 0-1

Abola Team 3

Το τελευταίο παιχνίδι του Γκίνη με την φανέλα της Αρμενικής-Φεύγει για πάντα για Ολλανδία ο αμυντικός της ομάδας

Abola Team 3