free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανανέωσε με Αλειφεράκη ο ΑΟ Κορυδαλλός

Για τρίτη διαδοχική σεζόν θα πορευτεί ο ΑΟ Κορυδαλλός με τον Δημήτρη Αλειφεράκη στην άκρη του πάγκου του.

 

 

 

Οριστικά με τον Δημήτρη Αλειφεράκη στο τιμόνι του θα παρουσιαστεί ο ΑΟ Κορυδαλλός ακι την επόμενη σεζόν.

 

Ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε την συνεργασία του με την νέα διοίκηση του συλλόγου και αρχίζει να σχεδιάζει τον Κορυδαλλό της νέας χρονιάς.

 

Μπορεί η ομάδα να σώθηκε μέσω των μπαράζ αλλά η πολύ καλή δουλειά που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του και σε συνδυασμό το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι νεαροί παίκτες του Κορυδαλλού έκριναν την χρονιά επιτυχημένη φέρνοντας την συνεργασία για την περίοδο 2018-2019.

 

Οι στόχοι που έβαλε για τη νέα χρονιά η διοίκηση του Κορυδαλλού είναι η ανάδειξη των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του συλλόγου όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά και που ήδη συμμετείχαν τη χρονιά που πέρασε στις προπονήσεις αλλά και σε αγώνες των μπαράζ καθώς και η γρήγορη σωτηρία της ομάδας αυτή τη χρονιά χωρίς την παρουσία της στα play out.

 

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με το υπάρχον ρόστερ ώστε να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας καθώς υπάρχουν ήδη πολλές “σειρήνες” για τους παίκτες της ομάδας.

 

Ο Δημήτρης Αλειφεράκης έχει συμπληρώσει μέχρι τώρα στις δύο του θητείες στον πάγκο του Κορυδαλλού 129 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας 53 νίκες 22 ισοπαλίες και 54 ήττες με τέρματα 206 υπέρ και 196 κατά.

 

 

Related posts

Τα εύσημα από την διοίκηση του ΑΟ Καραβά για το βροντερό παρών του κόσμου της στο ντέρμπι με τον Αμπελακιακό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Τον γκολκίπερ Νίκο Αθανασόπουλο απέκτησε η ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 2

Σε ένα πολύ καλό φιλικό ο ΑΠΟ Κερατσίνι επικράτησε της ΑΕ Μοσχάτου με 1-0.

Ρένος Γιαμπουράς