free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Χατζηαλέξης: Ο Ιανουάριος μήνας των προκλήσεων…

Ο τεχνικός του Καραβά, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση για το 2024 και τόνισε ότι ο Ιανουάριος είναι καθοριστικός για την ομάδα του και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της φετινής σεζόν. Χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς τόνισε τα εξής:
«Στον πρώτο αγώνα για το 2024 παίζουμε με την Χαλκηδόνα, εντός έδρας, που είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος, καθώς έχει μόνο μία ήττα. Το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν και άλλοι κρίσιμοι αγώνες. Γενικά ο Ιανουάριος είναι μήνας των προκλήσεων και θα καθαρίσει τους στόχους μας για την φετινή χρονιά. Στο μεταγραφικό τομέα, θα γίνουν 2-3 διορθωτικές κινήσεις και θα είναι σε συνάρτηση με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το σύλλογο».
Στον αγωνιστικό τομέα για το ματς με την Χαλκηδόνα θα απουσιάσουν ο Παυλάκης που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών, ο Αναγνώστου που χτύπησε στο ματς με τον Σαρωνικό, καθώς και ο Φαναρτζής που έχει αποχωρήσει από την ομάδα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κωστόπουλου, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ επιστρέφει ο Παπαγγελής που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
***Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης εύχεται στα σωματεία, στους παράγοντες, στους προπονητές και στους αθλητές, Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2024.

Related posts

Η ΕΠΣ Πειραιά για τις κλήσεις των Μικτών για φιλικούς αγώνες, τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής και για το Χατζηκυριάκειο, τις ποινές παικτών και την ενημέρωση για τις ισοβαθμίες

Abola Team 3

Τον Γιώργο Κωτσαλά απέκτησε ο ΑΟ Καραβας

Abola Newsroom

Goal με την Αλληλεγγύη το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου η ΕΠΣ Πειραιά

Abola Team 3