free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Γ.Αντωνόπουλος νέος προπονητής του Παναργειακού

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού, ο οποίος θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα απο τον Παναργειακό.

O Γ. Αντωνόπουλος ανήκει ουσιαστικά στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης και επι τρία χρόνια είχε σταλεί στον Παναρκαδικό, με σκοπό να προωθεί τα παιδιά προερχόμενα απο την ακαδημία του Αστέρα και να τα εξελίσσει. Στο πλαίσιο αυτό το έργο του κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένο και φέτος μάλιστα έφθασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

 

Ομως, η διοίκηση του Παναρκαδικού αποφάσισε με την λήξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων να αλλάξει κατεύθυνση- να κινηθεί αυτόνομα, διακόπτοντας ουσιαστικά την συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα η διοίκηση του τριφυλλιού ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Αντωνόπουλο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, η διοίκηση του Παναρκαδικού ΑΟ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας για την επιτυχημένη πορεία που διέγραψαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα η διοίκηση του Παναρκαδικού ΑΟ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια και την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης που τα τελευταία τρία χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, τόσο οικονομικά, όσο και σε έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να διατηρείται και να πρωταγωνιστεί στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με τη λήξη της φετινής χρονιάς ολοκληρώνεται επιτυχώς και η συνεργασία μας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Αντωνόπουλο, με τον οποίο τα τελευταία τρία χρόνια πανηγυρίσαμε μεγάλες επιτυχίες. Ευχόμαστε στον κ. Αντωνόπουλο να έχει υγεία και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την επαγγελματική προπονητική του καριέρα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο. 

 

Μέχρι το τέλος του μήνα θα οριστεί και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της τακτικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης».

 

Oι άνθρωποι του Παναργειακού θεώρησαν εξαιρετική περίπτωση αυτή του Γ.Αντωνόπουλου και σχετικά γρήγορα πέτυχαν και την συγκατάθεση του Αστέρα στο να προχωρήσει αυτή η συνεργασία.

Πηγή sport.argonafplia.gr

Related posts

Μαζιώτης στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΝΑ

Abola Team 3

Μαρκό: Αρνητικά τα μοριακά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Γιώργος Ανανίδας

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3