free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Το Παιδικό της Κηπούπολης στην κορυφή με την καθοδήγηση του Δημήτρη Τσουκνάκη!-Η ανάρτηση των ανθρώπων του συλλόγου για την τεράστια επιτυχία

Η άριστη πορεία της Κηπούπολης και την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ όπου άγγιξε μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο είναι δεδομένη.

Ωστόσο πέραν της πρώτης ομάδας στον σύλλογο υπάρχουν πολύ βάθος, πολύ μέλλον και για την ακρίβεια πολλά ταλέντα, ανερχόμενοι άσοι.

Αυτό τεκμηριώιθηκε για μια ακόμα φορά και από την επιτυχία της παιδικής ομάδας που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην κορυφή.

Μια εξαιρετική χρονιά ολοκλήρωσε με τον πιο εξαιρετικό τρόπο το Παιδικό τμήμα της Κηπούπολης που κατέκτησε την 1η θέση στον 2ο όμιλο στο μεγάλο και καθιερωμένο τουρνουά Soccer Link υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Τσουκνάκη.

 

Η απονομή των μεταλλίων έγινε σήμερα στη τελετή λήξης του τουρνουά στο γήπεδο της Ριζούπολης και τα παιδιά της Κηπούπολης μαζί με τον προπονητή τους έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για την επιτυχία τους που αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στην ανάρτησή τους οι άνθρωποι του συλλόγου για την τεράστια επιτυχία του παιδικού τμήματος αναφέρουν:

Γιατί ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ σημαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 

Παιδικό 2017-2018 

Πρωταθλητές soccerlink 

Σας ευχαριστούμε για ότι απλόχερα μας προσφέρετε ( ποδοσφαιριστες – προπονητή) 

Η οικογένεια της ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ επενδύει πρώτα σε χαρακτήρες και μετά σε ποδοσφαιρικό ταλέντο, εσείς είσαστε το λαμπρό παράδειγμα!

Related posts

Το πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Β’ Αθηνών

Abola Team

Ο Κεραμεικός με ολική ανατροπή στο σκορ νίκησε 2-1 τον Υμηττό

Abola Team 3

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Νέα διαμόρφωση του αθλητικού πολυχώρου

Γιώργος Ανανίδας