free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Οι τεχνικοί με τους οποίους θα πορευτούν όλες οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ

Περίοδος διακοπών ο Ιούνιος αλλά και Γενικών Συνελεύσεων για τις περισσότερες ομάδες. Αυτή την περίοδο οι διοικήσεις των ομάδων της Α’ ΕΠΣΑ εκπλήσσουν ευχάριστα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας, με τις επιλογές τόσο νέων προπονητών όσο και την παραμονή άλλων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ερασιτεχνικές μεν αλλά με αρκετούς επαγγελματίες μεγαλύτερων κατηγοριών δε, μαζί με τους υπόλοιπους πραγματικά αξιόλογους προπονητές που διαθέτουν αρκετές ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ, αναμένεται να δώσουν έναν άλλο τόνο στο νέο πρωτάθλημα..

Ο Φωστήρας Ταύρου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τοπικό πρωτάθλημα με τον Θύμιο Γεωργούλη στο πάγκο του (προπονητής σε Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Κόρινθο, Ηλιούπολη, Αχαρναικό, Ηλυσιακό, Βύζαντα Μεγάρων, Εθνικό). Η Κηφισιά θα συνεχίσει στην Α’ ΈΠΣΑ με τον Ηλία Καλοπήτα (άνοδο των Τραχώνων στην Football League, Αιγάλεω, Τριγλία Ραφήνας ,Ιωνικό).

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θα πορευτεί με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ο Ιάσονας με τον κ.Μπεκρή, οι Τράχωνες με τον κ. Κουσάνα, ο Ολυμπιακός Λιοσίων με τον κ. Σμυρνή, ο ΑΟ Χαϊδαρίου με τον κ. Παπαρούνη, ο Φωστήρας Ηλιούπολης με τον Παύλο Κυριακουλέα ,Αγία   Παρασκευή με τον κ.Κωνσταντόπουλο.

Το Παλαιό Φάληρο με τον κ. Γαζή, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με τον κ. Γκοβερίνο, ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ με τον κ. Σιλεβίστα, η Διάνα Ηλιούπολης με τον Άκη Μιχαηλίδη, ο ΓΣ Αργυρούπολης με τον παντοτινό κ. Λεβέντη.

Ο Μικρασιατικός με τον κ. Σταμπουλίδη, η Δόξα Βύρωνος με τον κ. Θεοδώρου, ο Αθηναικός με τον κ. Κιούρκο.

Πηγή sportifico.gr

Related posts

Μετά από ματς θρίλερ και με ανατροπή στο σκορ ο Αγ. Θωμάς 3-2 την Πεύκη

Abola Team 3

Αθηναϊδα-Χαλάνδρι 1-1

Abola Team 3

Νέος πρόεδρος ο Αναστασόπουλος στον Όμιλο!

Abola Newsroom