free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Μαρίνος Παπαντωνόπουλος: “Γιατί ως επικεφαλής της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS ετοιμάζω τη Λίγκα Βετεράνων”

Ο πρόεδρος της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS Μαρίνος Παπαντωνόπουλος της Πολυεθνικής ομάδας Βετεράνων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Υπάρχουν ομάδες Βετεράνων μεγάλου βεληενκούς και πολλών αστεριών όπως η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. Ποτέ όμως δεν θα επιτρέψω εάν συναντήσει ομάδα αδύνατη να την διασύρει. Σεβασμός κύριοι για τους βετεράνους μας. Όπως και δεν θα συμμετάσχω σε ανούσια πρωταθλήματα. Οι υπεύθυνοι των ομάδων πρέπει να προβληματιστούν. Όποιος όμως θέλει να διασύρει ομάδες μπορεί να διασύρει με σκορ την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. Τότε θα τους σφίξω το χέρι. Μην μένετε εκατό χρόνια πίσω ακόμη. Και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα υπάρχουν αδύνατοι και δυνατοί όμιλοι. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζω την δική μου Λίγκα Βετεράνων με ανταγωνιστικές ομάδες. Με 12 επιλεγμένες ομάδες που ήδη δεν συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα. Πιστεύω οι υπεύθυνοι των αγαπητών βετεράνων να λογικευτούν. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι. 

ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, η πληρέστερη ομάδα Βετεράνων με απολογισμό σε 22 αγώνες, 21 νίκες και μία ήττα και 20 αγώνες για Φιλανθρωπικό Σκοπό”.

 

 

Related posts

Στη Σύρο η ομάδα Παλαιμάχων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C.ATHENS 16 και 17 Ιουνίου και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Ύδρα και 27/5 στα Πολιτικά Ευβοίας

Abola Team 3

Το Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης στο οποίο θα αγωνιστούν οι Επίλεκτοι Φίλοι 16/6 (ΦΩΤΟ)

Abola Team 2

Οι Βετεράνοι Ιωνικού και ΑΕΚ στη σέντρα

Ρένος Γιαμπουράς