free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Παληγεώργου ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Στην ένταξη του 20χρονου ακραίου επιθετικού από τον ΑΟ Περιστερίου προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων. 

 

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Γιώργου Παληγεώργου πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Οι ιθύνοντες της φιλόδοξης ομάδας των δυτικών προαστίων μετά από αστραπιαίες ενέργειες συμφώνησαν σε όλα με τον 20χρονο ακραίο επιθετικό του ΑΟ Περιστερίου, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή τους ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν

Λίγες ημέρες μετά την ένταξη του 24χρονου στόπερ Θανάση Κλουβάτου από τον Πανθουριακό, οι «κυανέρυθροι» προσθέτουν ακόμη ένα σημαντικό στέλεχος στη μηχανή τους κι έναν ποδοσφαιριστή, που ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και την δεινότητα του στο σκοράρισμα, έχοντας παράλληλα έντονο το κίνητρο διάκρισης.

Στοιχεία τα οποία είχε διαγνώσει ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης, ο οποίος και εισηγήθηκε σε ανύποπτο χρονικό διάστημα την ένταξή του.

Το νέο απόκτημα του ΑΟ Χαϊδαρίου προέρχεται από μία αξιοπρόσεκτη σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Περιστερίου με την οποία σημείωσε οκτώ τέρματα .

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τον Νίκο Παπαρούνη να δηλώσει να εξής:

«Από την πλευρά μας συνεχίζουμε να εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις παικτών που μας έχουν προταθεί, αλλά και ορισμένες άλλες που είναι στα υπόψη. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βιαστούμε. Τ απάντα γίνονται κάτω από ένα συγκεκριμένο πλάνο, στοχεύοντας σε παίκτες που έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης»

 

 

 

Related posts

MOTW: Ολυμπιακός Λιοσίων – Άρης Πετρούπολης!

Κωνσταντίνος Περούλης

Το μεγάλο μπράβο του Αλέξανδρου Κινδιλίδη στους παίκτες της Αθηναϊδας

Abola Team 3

Άφησε βαθμούς ο Χαραυγιακός

abola10