free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παραμένει στον ΟΦ Ιεράπετρας και ο Κορομηλάς και το «ευχαριστώ» του Ηλία Καραγιάννη-Θερμά λόγια από την ΕΠΣ Λασιθίου στον ΟΦΙ

Συνεχίζει στον ΟΦΙ και ο Κώστας Κορομηλάς.

Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο , και ο Κώστας Κορομηλάς , ο νεαρός αμυντικός που έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα , συμφώνησε και συνεχίζει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΙ και τη σεζόν 2018-19.

Η ομάδα της Ιεράπετρας κράτησε ακόμα έναν βασικό του ποδοσφαιριστή από το φετινό κορμό, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Κορομηλά που έκανε σπουδαία σεζόν φέτος.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο και ο Κώστας  Κορομηλάς, ο  νεαρός  αμυντικός που έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, συμφώνησε και συνεχίζει  να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΙ και τη σεζόν 2018-19. Καλή σεζόν και σε εσένα Κώστα.

«Η αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα συμπαράστασης, μου απάλυναν τον πόνο μου. Τους ευχαριστώ όλους και θα επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

 

Στην άλλη άκρη της γραμμής ο μεγάλος άτυχος του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής του κυπελλούχου ΟΦ Ιεράπετρας, ο Ηλίας Καραγιάννης. Το γήπεδο Κερατσινίου που διεξήχθη ο τελικός με τη Νίκη Βόλου, θα αποτελεί μια άσχημη ανάμνηση γι΄αυτόν, καθώς μόλις στο 2΄ υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης και σφαδάζοντας από τους πόνους, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Πειραιά, όπου και εγχειρίστηκε με επιτυχία.

 

«Ήταν μια κακή στιγμή, που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Χηνόπουλο για το ανθρώπινο ενδιαφέρον και την ανανέωση της συνεργασίας, τον Μανώλη Γεωργινέ που ήταν συνεχώς δίπλα μου, τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, τους φίλους της Ιεράπετρας και όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μου αφιέρωσαν το Κύπελλο», επισήμανε ο Καραγιάννης, ο οποίος ανυπομονεί την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στη Λάρισα για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του.

 

ΠΗΓΗ: eleftheria.gr

Θερμά λόγια από την ΕΠΣ Λασιθίου στον ΟΦΙ «Για την πανάξια κατάκτηση του επίζηλου τροπαίου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών», όπως αναφέρει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΛασιθίου: 

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου εκφράζει σε εσάς στα μέλη της Διοίκησής σας, στους προπονητές τους ποδοσφαιριστές και στους ηρωικούς φιλάθλους του Σωματείου σας τα ολόψυχα και ολόθερμα συγχαρητήρια του για την πανάξια κατάκτηση του επίζηλου τροπαίου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας περιόδου 2017-2018.

 

Η κατάκτηση του τίτλου αυτού έκαμε για μια ακόμη φορά περήφανη την λεβεντογέννα «ΚΡΗΤΗ» δείχνοντας προς όλη την Ελλάδα ότι το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ ψηλά.

 

Ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής «ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ» και σημαία του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ του Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του Π.Α.Ο.Κ. θα καμαρώνει για μια ακόμη φορά από τους ουρανούς πού βρίσκεται όπως και εμείς για το ιστορικό Σωματείο του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ πού τόσα πολλά έχει προσφέρει τόσο στο Κρητικό όσο και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

 

Η επιτυχία αυτή του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ αποκτά μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα καθώς η ποδοσφαιρική περίοδος 2017-2018 θα αποτελεί πάντοτε ορόσημο στην ιστορία του Σωματείου και θα γραφεί με χρυσά γράμματα με την παραμονή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και τώρα με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

 

Το έτος 2018 στην 48χρονη ιστορία του Σωματείου σας θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο για τις μεγάλες επιτυχίες πού πετύχατε.

 

Όλους εσάς που συντελέσατε στη νέα μεγάλη επιτυχία του «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» και που μας κάνατε υπερήφανους για άλλη μια φορά, ακόμη σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε σαν σκοπό μας από την αρχή, την αναβάθμιση του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε νέες μεγάλες επιτυχίες στη συνέχεια.

 

Με εξαίρετη τιμή

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

Ο Πρόεδρος: Αγησίλαος Λουτσέτης

 

Ο Γεν. Γραμματέας: Κωστής Λεμπιδάκης»

 

Related posts

Ο Καραστέργιος υπέγραψε στον Άρη Πετρούπολης

Abola Team

Ισοπαλία με Άγιο Ιερόθεο για Κερατσίνι

Abola Team 2

Ηρόδοτος: «Τέτοια φιλοξενία όπως αυτή του Φωστήρα προάγει το ποδόσφαιρο»

Abola Team 2