free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Κώστας Θεοφάνης πρόεδρος στην Λυκόβρυση

Ο Κώστας Θεοφάνης ανέλαβε την προεδρία της Λυκόβρυσης.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

Η αλλαγή σελίδας στον Α.Ο. Λυκόβρυσης από τη Τρίτη 12 Ιουνίου αποτελεί και τυπικά γεγονός. Μία νέα διοίκηση ανέλαβε τον ιστορικό μας σύλλογο με στόχο να τον διατηρήσει στον δρόμο των επιτυχιών της απερχόμενης. 

 

 

 

Η συνταγή, που θα εφαρμοστεί θα έχει τα ίδια καλά υλικά, με το οικοδόμημα που χτίστηκε επί 16 χρόνια από τον Κώστα Διαμάντη. Δηλαδή: Πολύ μεράκι, καθαρά λόγια και απόλυτη διαφάνεια. 

Επιδίωξη όλων; Η Λυκόβρυση να κάνει το καλύτερο, για τα παιδιά της, για τους αθλητές της, για τη πόλη μας. Να προσφέρει στον αθλητισμό αλλά και στη μικρή μας κοινωνία 

Ο νέος πρόεδρος, Κώστας Θεοφάνης μιλώντας στο πρώτο Δ.Σ., που συγκροτήθηκε σε σώμα τη περασμένη Τρίτη ήταν κατατοπιστικός: 

«Σκοπός μας είναι , να βαδίσουμε πάνω στα χνάρια του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου. Υπάρχει όρεξη για δουλειά, πίστη για να κάνουμε έστω και ένα βήμα παραπάνω και νομίζω ότι θα καταφέρουμε, να μεγαλώσουμε τον Σύλλογο φέρνοντας κοντά μας και περισσότερο κόσμο. Επιδίωξη μας η Λυκόβρυση να αποκτήσει οπαδούς. Θέλω να ελπίζω, ότι επιτέλους και ο δήμος θα σταθεί στο πλευρό μας, βοηθώντας με την ανακατασκευή του γηπέδου….»

Ο Κώστας Διαμάντης, που παρέδωσε τη προεδρική σκυτάλη μετά από 16 χρόνια εμφανώς συγκινημένος και εμφανώς αμήχανος είπε: 

«Έδωσα πραγματικούς αγώνες από το 2002 ως σήμερα, ώστε να φθάσει αυτός ο Σύλλογος σε ένα υψηλό επίπεδο για τα δεδομένα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Αποχωρώ ήρεμος, ότι η Λυκόβρυση βρίσκεται σε στιβαρά και υπεύθυνα χέρια, που θα την διατηρήσουν στο κλάμπ των πιο υπολογίσιμων συλλόγων της Αττικής. Θα είμαι πάντα δίπλα σας, ότι κι΄αν χρειαστείτε». 

Έτσι μετά από τις αρχαιρεσίες της 9ης Ιουνίου 2018 και τη συγκρότηση του σε σώμα την 12 Ιουνίου 2018 η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Α. Ο. Λυκόβρυσης θα είναι η εξής: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Θεοφάνης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Χατζηιωαννίδης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Πιτσιδόπουλος

ΤΑΜΙΑΣ: Γιάννης Δημητρός

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Τζαμούσης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Νίκος Νικηταίδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΩΝ: Μιχάλης Γεωργιτζόγλου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Ελευθέριος Χρυσογονίδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Παναγιώτης Παπαγιώργος

Related posts

Ο Τεχνικός της Κηπούπολης ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΛΙΔΗΣ

Abola Team

ΕΠΣΑ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος | 18-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

Η Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοινώνει ότι το πάθος, το μεράκι και η διάθεση για να χτιστεί το ποδοσφαιρικό αύριο της

Abola Team 2