free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ματιές Πανθηραϊκού σε Κανελλόπουλο μετά την επιστροφή Πέκα και την παραμονή Σκέντζου

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Σαντορίνης φαίνεται να βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της Προοδευτικής.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο πρώτος σκόρερ της Προοδευτικής, βρίσκεται στο… στόχαστρο του συλλόγου της Σαντορίνης!

 

Ο 32χρονος επιθετικός είχε μία καλή χρονιά στην Προοδευτική, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των “βυσσινί” σημειώνοντας έξι τέρματα, παρότι υπηρετούσε παράλληλα και την στρατιωτική του θητεία. Ο Χρήστος Κανελλόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ενδιαφέρει τον Πανθηραϊκό, με την ομάδα της Σαντορίνης να καλοβλέπει την προοπτική να θωρακίσει την επίθεση της με τον έμπειρο φορ!

 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός επιθετικός έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Θρασύβουλο, ΑΠΕΕΚ Κυρήνειας (Κύπρος), Ερμιονίδα, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, Κισσαμικό, Χαλκίδα και Προοδευτική.

Πηγή mikriliga.com

 

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες που έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους στην ομάδα, ο Πανθηραϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που έχει βγει από τα «σπλάχνα» του, τον Γκεντ Πέκα.

 

Ο Πέκα ανήκει στον σύλλογο από πολύ νεαρή ηλικία, ενώ στην ήταν μέλος της ομάδας την πρώτη σεζόν στη Γ΄Εθνική. Πέρυσι, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και έτσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης.

 

Ο Γκεντ, διακρίνεται για την τεχνική  και την ταχύτητα του, ενώ η δύναμη και τα σωματικά του προσόντα τον κάνουν ποδοσφαιριστή που μπορεί πολλές λύσεις στην απαιτητική Γ΄Εθνική. Αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, με τις τελευταίες του παρουσίες να είναι στο κέντρο της άμυνας.

 

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

 

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην ομάδα μας ο Γκεντιάν Πέκα.

 

Ο Γκεν, έγινε μέλος του Πανθηραϊκού το μακρινό 2002, σε ηλικία 12 ετών. Από τότε, πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής του Πανθηραϊκού και πολύ γρήγορα και παρά το νεαρό της ηλικίας του έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Φέτος, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από την περίοδο 2016-2017, κατά την οποία είχε 10 συμμετοχές με τον Πανθηραϊκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Υποδεχόμαστε ξανά τον Γκεν στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

 

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της συμφωνία των δύο πλευρών, ο Πέκα δήλωσε: « Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κύριο Καμπουράκη για την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων, όπως και στο υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο που πραγματικά κάνουν τα πάντα για την ομάδα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…»

 

Επιστροφή Πέκα στον Πανθηραϊκό

Αναλυτικά, η ανακοίνωση και για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σκέντζο:

 

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ανδρέα Σκέντζο, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πανθηραϊκού

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στον προπονητή της ομάδας μας υγεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει”.

Επιβεβαίωση με την παραμονή Σκέντζου στον Πανθηραϊκό

 

Πηγή sportcyclades.gr

 

Related posts

Θα κινηθεί νομικά η ΑΕ Μυλοποτάμου μετά τις καταγγελίες για το ματς με τον Φωστήρα

Abola Team 2

Πάει για Κυριακή το Ηλυσιακός-ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Νταουτάϊ στον ΠΑΟ Ρουφ

admin