free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Θωρακίζει την άμυνα με Πέττα το Μοσχάτο!

Την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού από την Κύπρο Κορυδαλλού ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» συνεχίζοντας ακάθεκτοι την ενίσχυση του ρόστερ.

 

 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η ΑΕ Μοσχάτου την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ με παίκτες πολύ ποιοτικούς που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να σταθούν επάξια στον νέο «μαραθώνιο» της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του Στέφανου Φαναρίτη ολοκλήρωσε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, αφού ενέταξε στο ρόστερ της τον 23χρονο στόπερ Ηλία Πέττα από την Κύπρο Κορυδαλλού 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου σκληροτράχηλου κεντρικού αμυντικού Ηλία Πέττα από την Κύπρο Κορυδαλλού. Ο Πολυσύνθετος ταλαντούχος παίκτης έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στον Άγιαξ Ταύρου, στους Τράχωνες ,στον Φωστήρα, Ηλισιακό, Κύπρο Κορυδαλλού. Ακόμα μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα μας… Το φετινό Καλοκαίρι Μοσχατάρες μου θα είναι μακρύ… Καλώς όρισες Ηλία, υγεία και επιτυχίες να έχουμε.»

 

 

Related posts

Συγκέντρωση απόψε στον Αετό Κορυδαλλού

Ρένος Γιαμπουράς

Σε ένα πολύ καλό φιλικό ο ΑΠΟ Κερατσίνι επικράτησε της ΑΕ Μοσχάτου με 1-0.

Ρένος Γιαμπουράς

Τα εύσημα από την διοίκηση του ΑΟ Καραβά για το βροντερό παρών του κόσμου της στο ντέρμπι με τον Αμπελακιακό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3