free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Γιώργος Πασιάκος στην τεχνική ηγεσία των Νέων Ευγενείας

Την καλύτερη δυνατή επιλογή έκανε η διοίκηση των Νέων Ευγενίας σχετικά με την πρόσληψη του τεχνικού της ομάδας όπου το χρίσμα δόθηκε στον Γιώργο Πασιάκο.

Ο Γιώργος Πασιάκος λοιπόν με άριστο βιογραφικό και ο οποίος διακρίνεται για την μεθοδική δουλειά αλλά και στο να αξιοποιεί τα ταλέντα θα είναι ο τεχνικός που θα βρίσκεται στον πάγκο των Νέων Ευγενείας την επόμενη σεζόν.

 

 

 

Βασικός στόχος της ομάδας, αλλά και του νέου κόουτς είναι η καλή πορεία, αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων από την ομάδα.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Οι Νέοι Ευγένειας ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την νέα αθλητική περίοδο 2018-2019, με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Πασιάκο Γεώργιο.

Με κοινούς στόχους και φιλοσοφία , επενδύουμε στην περσινή εξαιρετική πορεία της ομάδος μας, με σκοπό ταυτόχρονα να αναδείξουμε νέα ταλέντα από τις υποδομές του Συλλόγου μας.

Καλοσωρίζουμε τον κ. Πασιάκο στην οικογένειά μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Το Δ.Σ.”

 

Να σημειώσουμε πως από δω και πέρα ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας, με την διοίκηση έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για τους παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας, για να τους ανανεώσει την συνεργασία τους.

Πηγή stoplekto.gr

Related posts

Ανανέωσαν με Πράσινο οι Νέοι Δραπετσώνας

Συνεχίζει ο Γκερλές στη Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Abola Team 2

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κλήρωση του κυπέλλου, αλλά και οι διαχωρισμοί των ομίλων της Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ.

Abola Team 2