free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Μπάρδη και Λάο o Φοίβος Κρεμαστής-Κρούση για Παπασταμάτη

Δυναμικά συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού του για την σεζόν 2018-2019 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Φοίβος.

Οι Κρεμαστενοί έχουν φουλάρει τα μετεγγραφικά τους στις τελευταίες ημέρες, ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό τους με ντόπιο στοιχείο, αποκτώντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τις ομάδες του νησιού μας.

Μετά από τους Μιχάλη Στελλά, Χρήστο Γαργάλη και Βασίλη Παπασταμάτη, ο Φοίβος ολοκλήρωσε την απόκτηση ακόμα δύο αθλητών.

Ο λόγος για τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Μπάρδη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε ΑΕΡΑ και Απόλλωνα Καλυθιών και τον αμυντικό Γιώργο Λάο που τα τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ευκλή Σορωνής.

Οι Κρεμαστενοί επισημοποίησαν τις μετεγγραφές, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας και να καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λάο και Δημήτρης Μπάρδη για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Τώρα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και στους επόμενους μετεγγραφικούς τους στόχους.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Τον Βασίλη Παπασταμάτη είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει ο Διγενής.

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού κέντρισε το ενδιαφέρον του Φοίβου, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τους Κοσκινιάτες προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτησή του. 

 

Οι τελευταίοι δεν δείχνουν να έχουν αντίρρηση, καθώς δεν θέλουν να στερήσουν τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να δοκιμάσει την τύχη του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ξεκαθαρίζουν όμως προς πάσα κατεύθυνση πως αυτός θα είναι και ο τελευταίος, στην παραχώρηση του οποίου θα συναινέσουν. 

Related posts

Δύο ακόμα μεταγραφές ολοκληρώνει η Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Τριγλια Ραφηνας: Συμφωνία με Φωτουλάκη, Κολλιάκο-Κλείνει και ο Πουλάκος

Ρένος Γιαμπουράς

Ισοπαλία 1-1 ο Ηλυσιακός με Κόρινθο

Abola Team 2