free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Θεοδώρου (ΦΩΤΟ) νέο προπονητή τερματοφυλάκων ο Ατρόμητος Πειραιά μετά την θητεία των Κακαργιά και Θωμόπουλο-Τα συγχαρητήρια του συλλόγου στον νέο πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μπαταγιάννη

Ο Χρήστος Θεοδώρου είναι ο νέος τεχνικός τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο Πειραιά.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του συλλόγου και για την παρουσία του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην προεδρία της Super League:

Ο Χρήστος Θεοδώρου είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλακων του Ατρόμητου Πειραιά . Ο Χρήστος Θεοδώρου έχει τεράστια επαγγελματικη εμπειρία, ήταν προπονητής επί σειρά ετών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ έχει περάσει πριν από τον Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο Πειραιά στην πρώτη ομάδα και στις ακαδημίες. Εκτός από την ανδρική ομάδα ο κύριος Θεοδώρου θα προπονεί και τους τερματοφυλακες των τμημάτων υποδομής και θα ηγείται της σχολής τερματοφυλακων του Ατρόμητου.

Σε λύση της συνεργασίας με το γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά και τον προπονητή τερματοφυλακων Μανώλη Θωμόπουλο  προχώρησε ο Ατρόμητος Πειραιά. Η διοίκηση της ομάδος τους ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ ‘ Εθνική και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους ενώ δηλώνει ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά της ομάδας .

Ο Ατρόμητος Πειραιά αισθάνεται υπερήφανος που ενας άνθρωπος δικός μας ο Βαγγέλης Μπαταγιαννης , ανέλαβε τα ηνία  της super league. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και είμαστε σίγουροι ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόεδρε Καλή αρχή !!! 

Related posts

Ενδιαφέρον από νέους επενδυτές στον Γιούχτα

Abola Team 2

Προτεραιότητα το οικονομικό για τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Νίκη ανόδου ο Εθνικός, 1-0 την Προοδευτική

Abola Team 2