free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Επέστρεψε ο Λαμπαδάριος στο τιμόνι της Καστέλλας

 

 

Την εκ νέου ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων από τον παλαίμαχο άσο της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση των «κυανόλευκων», έχοντας συνεργάτη του τον Άρη Χανιώτη.

 

 

 

Σαν να μην έφυγε μία ημέρα! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαμπαδάριο, ο οποίος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Καστέλλας, με στόχο να τον βοηθήσει να εκπληρώσει τον στόχο της άνετης παραμονής στην Α’ Κατηγορία, όπου επανήλθε φέτος, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΠ

 

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» ανακοίνωσε τη επιστροφή του έμπειρου προπονητή, ο οποίος την περαμσένη σεζόν βρέηκε στον πάγκο του Αστέρα Κερατσινίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

 

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το προπονητή , Κώστα Λαμπαδάριο.

 

«Μετά από τις συζητήσεις που έγιναν με διάφορους υποψήφιους, αποφασίσθηκε ότι στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο Κ. Λαμπαδάριος έχοντας ως συνεργάτη του τον Άρη Χανιώτη.

Ο ικανός τεχνικός αποδέχθηκε τη πρόταση της διοίκησης να είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου και θα καθοδηγεί την ομάδα στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Πειραιά.

 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα , εξ’ άλλου γνωρίζονται πολύ καλά από την προ πενταετίας , πολυετή θητεία του σε όλα σχεδόν τα τμήματα του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν ένας φίλος επιστρέφει και ολοι εύχονται καλή επιτυχία στη νέα προπονητική του θητεία στον Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Αίας Σαλαμίνας 1-1

Abola Team 3

Πήρε το “διπλό” στο Μοσχάτο και συνεχίζει…

Abola Newsroom

Υποστολή «σημαίας» στον Αίαντα Σαλαμίνας

Kώστας Παλαιολόγος