free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πιάνουν δουλειά στον Ιάλυσο που «φέρνει» Ζωϊδάκη!

Έτοιμοι να ξεκινήσουν την υλοποίηση του προγραμματισμούς τους, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Μάρκου Στεφανίδη, είναι οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «τοξοβόλοι» έχουν καθημερινή επικοινωνία με τον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου να καταρτίσουν το πλάνο τους όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό και όπως δείχνουν μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγαφικούς στόχους.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν μετεγγραφικά τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με την διοίκηση να μην τα επιβεβαιώνει.

«Φέρνει» Ζωιδάκη

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος, προσκαλεί όλο τον κόσμο στα «Ιαλύσια 2018», όπου την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα τραγουδήσει ο Νίκος Ζωιδάκης.

Αναλυτικά:

«Για ακόμα μία φορά, ο ΓΑΣ Ιάλυσος στηρίζει την προσπάθεια αναβίωσης και διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιαλυσού. Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί και να σηματοδοτήσουμε την έναρξη του Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΄΄Ιαλύσια 2018΄΄, μια πολιτιστική διοργάνωση που μετρά 36 χρόνια ζωής αφιερωμένα στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας.

Στην παρέα μας ο Νίκος Ζωιδάκης.

Παρασκευή 20/07 , Πλατεία Ιαλυσού, ώρα έναρξης 21:00»

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Τέλος οι Παντελής και Αντώνης Αθανασίου από τον Διαγόρα αλλά και ο τεχνικός Σταύρου

Abola Team 2

Νέο φιλικό το Κερατσίνι με Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3

Από την Κ20 του Πλατανιά στον Ηρόδοτο ο Μανώλης Παπαδάκης

Abola Team 2