free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επικρατέστερος ο Αρναούτης για το Κερατσίνι!

 

 Ο Δημήτρης Αρναούτης σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο νέος τεχνικός του Κερατσινίου.

 

Ο Κερατσινιώτης τεχνικός  που έχει δουλέψει ξανά στο Κερατσίνι,πέρυσι εργάσθηκε για ένα διάστημα στον Αχαρναικό, ενώ έχει θητεία σε γνωστές ομάδες όπως το Ρούφ, ο Εθνικός κλπ. Ασφαλώς στο Κερατσίνι η σεζόν θα είναι δύσκολη και σίγουρα θα κινηθεί με μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με αυτό της σεζόν που πέρασε.

 

Στις προθέσεις των ανθρώπων του Κερατσινίου είναι να κρατήσουν, ένα κορμό παιχτών από το υπάρχον ρόστερ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν αποχωρήσει οι Ντούλιας, Γιώρας, Παπασπύρος.

 Εξάλλου το Δ.Σ  της ομάδας του Κερατσινίου  πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα  το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του συλλόγου και πλέον έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία  της αντίστροφης μέτρησης για το «χτίσιμο» εν όψει της νέας σεζόν.

 

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το κάλεσμα που  έγινε, βρήκε ανταπόκριση απο επιφανή μέλη της  πόλης που έδωσαν το παρών ,όπως και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας που αντάλλαξαν απόψεις με γνώμονα το καλό του συλλόγου, που πέρυσι πραγματοποιήσε μία πολύ καλή χρονιά, σώζωντας την κατηγορία.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ορίστηκε  νέο Δ.Σ το οποίο θα  συγκροτήσει τη νέα διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι το οποίο θα ξεκινήσει και τις διαδικασίες αναδειξης του νέου Διοικητικού συμβουλίου  της ομάδας,  που θα συγκροτηθεί σε σώμα, και κάπως έτσι θα πάρει μπρος ο σχεδιασμός της νέας περιόδου και για προπονητή, μιας και ο Βασίλης Σπάθας αποχώρησε όπως και παικτών.

 

 

Πηγή: sentrasout.blogspot.com

Related posts

Οι ευχαριστίες της Κηφισιάς προς τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Κάλεσμα για το ντέρμπι με Διαγόρα και ενημέρωση για τους φιλάθλους στη Ρόδο

Abola Team 2

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 31/7 Ηλυσιακός και Φωστήρας

Abola Team 3