free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άκαρπη η Γ.Σ., νέα προσπάθεια την Δευτέρα στην Ρόδο

Κανένα αποτέλεσμα δεν προέκυψε στην τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ. Ρόδος που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Semiramis, με θέματα στην ημερήσια διάταξη τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 40 μέλη και φίλαθλοι των «ελαφιών», μεταξύ των οποίων οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Παπαβασιλείου και Μάκης Ντουρουτλής, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Ορφανός και Κώστας Τζιώκας.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία του απερχόμενου προέδρου Αυγουστίνου Γιακάι, που έδειξε με τον πιο τρανταχτό τρόπο την αποστασιοποίησή του τα κοινά του συλλόγου.

Η απουσία του κ. Γιακάι, δημιούργησε ένταση στην αίθουσα, με τον Μάκη Ντουρουτλή να ζητάει τον λόγο της απουσίας του, όπως και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ., ωστόσο, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση των ονομάτων των μελών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτει απαρτία, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες. Απαρτία δεν επετεύχθη και αποφασίστηκε ολιγόλεπτη διακοπή, έτσι ώστε στην συνέχεια τα μέλη που ήταν παρόντα να αποφασίσουν αν θα προχωρήσει η Γ.Σ.

Τα «ελάφια» μετά και από τις παρεμβάσεις των Μάκη Ντουρουτλή και Βασίλη Παπαβασιλείου, αποφάσισαν αύριο Δευτέρα στις 18:00 στον ίδιο χώρο να γίνει η νέα και τελική προσπάθεια διεξαγωγής της κρίσιμης, για το μέλλον του Α.Σ. Ρόδος, γενικής συνέλευσης.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, προκειμένου μέσα στο σαββατοκύριακο να συνεχιστούν οι ενέργειες για την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.

Το συμπέρασμα που βγήκε από την Γ.Σ. είναι ότι το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς, αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για να εμπλακούν νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο.

Όλοι απαίτησαν από το απερχόμενο Δ.Σ. και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο Αυγουστίνο Γιακάι να αναλάβει την εξόφληση του προστίμου έτσι ώστε η ομάδα να παραδοθεί καθαρή από οικονομικής άποψης στην νέα διοίκηση που θα προκύψει.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το μέλλον του Α.Σ. Ρόδος και ο χρόνος που χάνεται ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικός για την επόμενη ημέρα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την επιστολή που έστειλε στην «δσπορ» ο φίλαθλος του Α.Σ. Ρόδος, Αλέκος Λυκοπάντης.

Αναλυτικά:

« Θέλω να πιστεύω ότι όσοι πήγαμε στην Γ.Σ. της Ρόδου, όλοι αγαπάμε την ομάδα μας. Αναρωτιέμαι όμως γι’ αυτούς που κάνουν φασαρία και όχι μόνο…

Ποιον στα αλήθεια εξυπηρετούν; Μήπως άθελά τους, αυτούς που θέλουν την διάλυση της Ρόδου και την απαξίωσή της; Γιατί στην πραγματικότητα αυτό κάνουν.

Όσοι πραγματικά αγαπούν την Ρόδο ας έρθουν στην επόμενη Γ.Σ. μόνο με προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Διαφορετικά ας σωπάσουν.

Εξάλλου η σιωπή είναι χρυσός. Κανείς δεν περισσεύει, ας μην δώσουμε χαρά σε αυτούς που τόσο πολύ θέλουν την διάλυση της Ρόδου.

Πάμε γερά όλοι μαζί για την ομάδα μας, ένα νησί, μία ομάδα, μόνο Ρόδος».

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Έκλεισε τον Γκιντίδη η Καλαμάτα!

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Γιαταγανάκη ο Εθνικός Πειραιά

Abola Team 2

Οι σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 2